Skip to main content

Dé beste Allround DJ huren

Ben je op zoek naar een professionele allround DJ voor je feest? Dan ben je hier juist. Wij verzorgen allround DJ shows voor diverse feesten. Onze allround DJ’s kunnen voor elk publiek optreden en ze draaien veel verschillende stijlen en genre’s

Jouw DJ show

DJ team DJBram.nl

Dé beste allround DJ voor je evenement, congres of feest.

Wij draaien als allround DJ’s wekelijks op evenementen, verjaardagen, studentenfeesten, bedrijfsfeesten, trouwfeesten en festivals. Kortom, wij kunnen overal uit de voeten. Voorafgaand aan het feest stemmen wij alle wensen en verwachtingen af. Dit doen we via het online intake-formulier. Jouw wensen staan centraal. Wij kunnen ook uit de voeten met opdrachten als ‘maak er maar wat van’ en ‘we vinden eigenlijk alles leuk’. Geen probleem! Check hier wat onze klanten al zeiden.

Een feest zonder zorgen

Bij DJBram.nl kun je onze veelzijdige DJ’s boeken, met of zonder apparatuur/show. We bieden verschillende DJ-shows aan die perfect passen bij feesten en evenementen. Onze allround DJ’s zorgen standaard voor een complete technische opstelling, inclusief geluidsset, lichtset en DJ-booth. Hiermee ben je verzekerd van een hoogwaardige technische ervaring. Bovendien passen we de show altijd aan op basis van het aantal gasten en de locatie van het feest.

Klantreviews over onze allround DJ’s

Met DJBram.nl ben je verzekerd van allround DJ’s die door heel Nederland draaien. Dankzij onze vestigingen in Arnhem en Utrecht kunnen we overal optreden, van Groningen tot Maastricht. Het beste van alles is dat onze prijzen altijd inclusief reiskosten en alle andere kosten zijn. Zo hoef je je geen zorgen te maken over verborgen extra’s. Of je nu een feest in Amsterdam, Rotterdam, of een afgelegen locatie plant, we brengen de muzikale energie en feeststemming naar elke plek in Nederland. Boek vandaag nog een onvergetelijke DJ-ervaring met DJBram.nl!

Huur een allround DJ zonder zorgen:

Maak je feest compleet en zorgeloos met een allround DJ van DJBram.nl! Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of een ander evenement, onze ervaren allround DJs zorgen voor de perfecte muzikale omlijsting. Met een breed repertoire en de nieuwste hits weten zij elk publiek te vermaken en de dansvloer vol te krijgen. Wij regelen alles, van geluidsapparatuur tot verlichting, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je feest. Huur een allround DJ zonder zorgen bij DJBram.nl en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Veelgestelde vragen

DJ Boeken? Bereken direct de prijs voor jouw feest

Ontvang de prijs voor het huren van jouw DJ. Je ontvangt zo snel mogelijk de prijs per mail en WhatsApp of sms. Wel zo makkelijk. Vraag direct een offerte aan.

DJ voor 1 vaste prijs, inclusief wat?

 • Huur licht en geluid
 • Backup DJ
 • Afstemming met feestlocatie
 • Reis- en parkeerkosten
 • Persoonlijke intake
 • Muzikale voorbereiding
 • Op- en afbouw apparatuur
 • Veilig boeken
 • Btw
 • Non-stop draaien

Wat zijn 10 tips voor het boeken van een allround DJ?

Natuurlijk! Hier zijn 10 tips voor het boeken van een allround DJ:

1. Ervaring en expertise: Kies voor een allround DJ met aantoonbare ervaring en expertise in het draaien van verschillende muziekstijlen.

2. Vraag om referenties: Vraag naar referenties van eerdere klanten om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de DJ te beoordelen.

3. Bespreek muziekvoorkeuren: Communiceer duidelijk welke muziekgenres en specifieke nummers je graag wilt horen op jouw evenement.

4. Flexibiliteit: Vraag of de DJ in staat is om zich aan te passen aan het publiek en verzoeknummers te spelen.

5. Apparatuur: Informeer naar de DJ’s geluidsapparatuur en andere technische benodigdheden om ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voor jouw locatie.

6. Persoonlijke ontmoeting: Plan een ontmoeting met de DJ om te zien of er een goede klik is en om specifieke wensen en verwachtingen te bespreken.

7. Contract en prijs: Leg alle details schriftelijk vast in een contract, inclusief de duur van het optreden, prijs, eventuele extra kosten en annuleringsvoorwaarden.

8. Interactie met het publiek: Bespreek met de DJ of ze in staat zijn om interactie te hebben met het publiek en de sfeer levendig te houden.

9. Verzekeringsdekking: Controleer of de DJ een aansprakelijkheidsverzekering heeft om eventuele schade of ongelukken tijdens het optreden te dekken.

10. Reviews en feedback: Lees reviews en feedback van eerdere klanten om een beter beeld te krijgen van de ervaringen met de DJ.

Door deze tips te volgen, kun je de juiste allround DJ boeken die zorgt voor een feestelijke en veelzijdige muzikale ervaring op jouw evenement.

muzikale muziekwensen djbram

Huur een DJ zonder zorgen:

 • Duidelijke all-in prijzen
 • Altijd een ervaren DJ voor jouw feest
 • Reiskosten inclusief en gratis backup DJ
 • 100% dansgarantie met jouw favoriete muziek
 • Persoonlijke planner
Bedrijfsfeest Soia

Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Onze DJ’s halen het dak eraf!

Onze DJ’s halen het dak eraf!

Onze DJ’s halen het dak eraf!

Onze DJ’s halen het dak eraf!

Onze DJ’s halen het dak eraf!

DJBram.nl
4.8
Gebaseerd op 31 beoordelingen
powered by Google
Sabine LarsSabine Lars
11:54 08 Sep 22
DJ Bram heeft de muziek op ons bruiloftfeest verzorgd. DJ Julian was onze DJ. Top ervaring! vanaf het begin heldere communicatie en snelle reactie - ook de communicatie met DJ Julian verliep professioneel, en niets was te ingewikkeld. Wij hebben ook een photobooth gehuurd en dit ging ook top. Het feest was dankzij deze goede DJ erg geslaagd, goede mix van stijlen waardoor iedereen lekker aan het dansen was!
Bram van VeldhuisenBram van Veldhuisen
14:52 01 Aug 22
We hebben DJBram.nl ingehuurd voor een feest. Voorafgaand hebben we diverse malen contact gehad om alles voor te bereiden.De avond zelf was te gek, de DJ heeft het top gedaan en ik ben heel blij met deze onvergetelijke dag!
Kaylee van DamKaylee van Dam
10:15 27 Jul 22
DJBram.nl hebben wij geboekt voor een trouwfeest, als ceremoniemeester had ik de verantwoordelijkheid om alles te regelen. Het was heel prettig om alles te organiseren en regelen met deze partij, communicatief snel en accuraat.
Ik heb DJ Bram ingehuurd voor mijn verjaardag en alles was top geregeld. De muziek was perfect en het dak ging eraf. Er werd goed ingespeeld op het publiek en mijn wensen. Het contact vooraf verliep prettig. Al met al een perfect feest!
Catherine WillemseCatherine Willemse
14:13 08 Jul 22
We hebben een fantastische avond gehad. Van begin tot eind heeft de dansvloer vol gestaan, en achteraf hebben we alleen maar gehoord hoe goed de DJ was. De communicatie met djbram.nl verliep soepel, alles was vooraf goed geregeld. Tijdens dé dag verliep alles ook zoals besproken. Wij zijn ontzettend blij met onze keuze!
Floor van den BogaartFloor van den Bogaart
08:37 30 Sep 19
Dj Bram heeft op ons huwelijksfeest gedraaid. Alleen maar alle lof! Goed gedraaid, het was echt direct een te gek feest. Reageert ook relaxed als er iemand per ongeluk tegen zijn dj booth aan botst. Aanrader!!!!!
Sofie CroonenbergSofie Croonenberg
14:14 20 Jun 19
Toen ik Bram vroeg naar de mogelijkheden van DJBram voor mijn verjaardag was hij meteen enthousiast, superleuk!. Hij is erg gemotiveerd om van elk feest en evenement iets tofs te maken dus zeker aan te raden!!
Annet de RuiterAnnet de Ruiter
18:09 12 Mar 19
Wat een fantastische bruiloft hebben wij gehad door DJ Bram!!! Van begin tot eind heerlijke nummertjes waar iedereen helemaal op los ging. Het feest was AAN. Daardoor hebben we niet alleen de dag, maar ook de avond van ons leven gehad. Zelfs de trouwsceptici hebben we kunnen overtuigen dat bruiloften verre van saai hoeven te zijn. 😉 Het dak ging er compleet af. Ook de fotozuil was een groot succes. Dankjewel Bram!!!
Judy VeldhuisenJudy Veldhuisen
10:32 17 Dec 18
Wij hebben DJBram.nl ingehuurd voor het trouwfeest van een vriendin. De communicatie verliep heel fijn en we hadden direct contact met de DJ die kwam draaien. Het toffe is dat de voorbereiding uiteindelijk tot uiting kwam tijdens het feest. Er is de hele avond gedanst en iedereen vond het geweldig, dit hebben we achteraf nog vaak gehoord. Zoek je een professionele DJ show die voor gemend publiek kan draaien? Ga dan voor DJBram.nl!
Wij hadden de eer om als eerste bruidspaar een feest te geven waarin niet alleen wij, maar ook de Stempaal van DJ Bram letterlijk centraal stond. Hiermee konden onze gasten zelf stemmen voor welk muziekgenre de komende 15 minuten gedraaid zou worden. Een superleuke manier die niet alleen zorgde voor veel variatie in de muziek, maar ook voor interactie tussen de gasten. Supergezellig dus! Daarom niets minder dan 5 sterren voor (de organisatie door) DJ Bram en (het draaien door) DJ Casper!
Tanja Van HaarenTanja Van Haaren
04:57 05 Sep 18
Muziekkeuze van DJ Bram: 9Inspelen op sfeer: 9Service en klantvriendelijkheid van DJ Bram: 9Service en communicatie voorafgaand aan het feest: 9Wij hebben voor DJ Bram.nl gekozen omdat we op zoek waren naar een dj om onze avond muzikaal te omlijsten.Wij hadden een walking-dinner/diner dansant waarbij we het eerste uur wat achtergrond muziek wilde om daarna met de voetjes van de vloer te gaan.DJ Des heeft de sfeer op de avond perfect aangevoeld. We hadden voor het feest nog wat "zorgen" gezien zijn jonge leeftijd, maar dat was geheel onterecht!De hele avond heeft de dansvloer vol gestaan en dat was geen makkelijke opgave met een publiek in de leeftijd van 15 tot 65 jaar. Iedereen is aan bod gekomen.DJ Des heeft er mede voor gezorgd dat wij een meer dan geweldige avond hebben gehad. HET WAS TOP!!!
caspar Smitscaspar Smits
13:19 31 Dec 17
We kozen voor DJ BRAM, omdat zijn website/ Facebookpagina/ reviews/ blogs en dergelijke ons erg aanspraken. Dus puur op gevoel.En dat gevoel bleek meer dan te kloppen! De communicatie verliep prettig, er was veel mogelijk. We zijn zeer blij dat we voor DJ BRAM gekozen hebben. Hij heeft onze bruiloft tot een knalfeest weten te maken!Hij wist goed in te spelen op de sfeer en kreeg het voor elkaar om de dansvloer de hele avond vol te hebben, iedereen ging echt uit hun dak!Onze gasten waren ook ontzettend enthousiast:'als ik ooit trouw, dan wil ik dezelfde dj op mijn feest!', 'zo'n gave bruiloft heb ik nog nooit meegemaakt!', wow, wat een goede DJ, die voelt de sfeer echt goed aan!', 'wat een feest!'De opbouw van de nummers was erg goed, we begonnen met onze openingsdans en daarna wist hij meteen pakkende nummers te draaien. Wat de rest van de avond ook lekker zo doorging. De avond sloot hij op een mooie manier af, hij zorgde ervoor dat wij nog even in het middelpunt stonden en daarna nog even losgaan met alle gasten. Fijn om dat een DJ allemaal toe te kunnen vertrouwen.Kortom: DJ BRAM een absolute aanrader als je een knalfeest wilt =)!!!!!!DJ BRAM, nogmaals heel erg bedankt! Wat was het geweldig :D!Groetjes, Hanneke en Cas
Jaycee ten WestenendJaycee ten Westenend
12:12 17 Oct 17
Wij kozen voor Dj bram omdat die erg aardig is, makkelijk in contact en ervaring heeft met verschillende soorten feesten. Wij voelde ons erg op ons gemak bij hem, en kozen ervoor om hem als Dj op onze bruiloft te laten draaien. Hij had onze openings dans nummers goed door elkaar gemixt en de hele avond heeft die goeie en feestelijke nummers gedraaid. We kregen zelfs complimenten van de organisatie van onze bruiloft dat ze het fijne en leuke muziek vonden.Zoekt u een dj voor een feestje, dan raad ik u Dj bram zeker aan!Groetjes Jeroen en Jaycee
Sh T.Sh T.
08:56 20 Jul 17
Een dj kan een feest maken en breken... Dj Bram heeft ons feest gemaakt! Zeer vriendelijke en professionele Dj! Speelt goed in op wat er op de dansvloer gebeurt! En voor de kinderen op ons feest was het helemaal onvergetelijk! Nog steeds hebben de kinderen het erover. Allemaal dj's in een dop!In 1 woord GEWELDIG! Dank je wel Bram!
John BremnerJohn Bremner
19:35 17 Mar 17
We hadden DJ Bram al eens eerder gehoord op een feestje, dit sprak ons aan. De locatie van ons feest werkt vaak samen met Bram dus dit leek ons een goed idee.De communicatie vooraf verliep prettig, Bram vroeg ons welke muziekstijlen we graag wilden horen en hoe het feest eruit moest zien. We hebben de nummers gehoord die we graag wilden horen en het feest kwam heel goed op gang. Hij speelde goed in op het publiek waardoor er flink gedanst werd. Het was best spannend omdat er zo veel verschillende mensen bij elkaar kwamen die elkaar niet kenden (ook internationaal) maar het is een fantastisch feest geworden! Bram wist de juiste nummers te kiezen waardoor iedereen helemaal uit z'n dak ging! We denken terug aan ons feest met een grote glimlach en mochten we ooit weer een feest geven zullen we DJ Bram zeker nog een keer vragen om te komen draaien!
Max OostveenMax Oostveen
14:51 21 Feb 17
Erg professionele DJ show. Voor een bruiloft hebben wij DJBram.nl ingehuurd om te komen draaien. De communicatie vooraf was perfect. De online intake en de persoonlijke benadering vonden wij erg prettig. Het feest zelf ging ontzettend snel voorbij, wat wel aangaf hoe gesmeerd het liep. De DJ speelde perfect in op de gasten en hij nam ook mee wat er in de voorbereiding besproken is. Een echte aanrader!
Maurits van VeenMaurits van Veen
11:20 23 Nov 16
DJ Bram hebben we al meerdere malen op verschillende feestjes zien draaien en elke keer wist hij in een handomdraai de zaal helemaal los te krijgen. Mede hierom hebben wij DJ Bram gevraagd om ook op ons trouwfeest te komen draaien.De communicatie voor het feest verliep heel goed. Daarnaast hebben wij een week voor het feest nog met elkaar kennisgemaakt en met een biertje de laatste details doorgelopen. Erg relaxed. Bram is ervaren, professioneel en denkt mee waar nodig. Dat vonden wij erg prettig.Het feest zelf was precies waar we van tevoren op hadden gehoopt! De hele avond heeft de dansvloer volgestaan met feestende mensen. Bram heeft met zijn goede muziekkeuzes en zijn enthousiasme, ons en onze gasten een geweldig trouwfeest bezorgd. Dat zullen wij niet snel vergeten!
Martijn PostmaMartijn Postma
13:39 14 Nov 16
Wij hebben DJBram geboekt voor het Sportgala van de Sportraad Utrecht tijdens de UITweek. Het feest was in Club Poema in Utrecht. Bram heeft in de voorbereiding meegedacht en dit tijdens het feest perfect uitgevoerd. De hele avond stond de dansvloer vol. De muziek werd juist aangepast aan het publiek en de stemming in de zaal. Top-avond gehad!
Joke HofJoke Hof
19:16 16 Jan 15
Ik kom regelmatig op de dansfeesten van Bram. Daar komen veel mensen op af. De muziek en de sfeer zijn goed en hij krijgt de mensen altijd op de dansvloer. Organiseer je en feest dan is hij een topper!
js_loader