Skip to main content

DJΒ huren in Breda?

Opzoek naar een DJ voor een feest in Breda? Wij verzorgen regelmatig DJ shows voor feesten in Breda. Met onze allround DJ’s kunnen we op elk feest draaien. Wij verzorgen ook de DJ show, dus de apparatuur. Bekijk onze impressie pagina voor meer info.

Zelf een DJ inhuren in Breda

De DJ die komt draaien op jouw feest in Breda bepaal je zelf. Geen voorkeur? Wij zorgen dat de best passende DJ op jouw feest draait. Omdat wij met een klein team werken weten we te alle tijde de kwaliteit te waarborgen. Mocht de DJ ziek worden of mocht er iets gebeuren, geen probleem. We schakelen ons netwerk in om een waardige vervanger te regelen. Kortom, altijd muziek op jouw feest!

Intake met de DJ

Het is jouw feest en jouw avond. Wij passen ons daarom graag aan. We hebben het voorafgaand aan je feest in Breda over je muziekwensen, verloop van de avond en andere bijzonderheden. We hebben een kantoor in Utrecht, hier kunnen we face-to-face afspreken. Middels het online-intake formulier kunnen alle wensen al doorgegeven worden. Dit biedt basis voor de verdere invulling. Kortom, persoonlijk en direct contact.

Jouw wensen staan centraal. Daarom kun je altijd een persoonlijke intake doen met de DJ die je inhuurt. Dit kan in eerste instantie via het online intake-formulier en later in een persoonlijk gesprek op ons bezoekadres of op locatie. Wij denken actief mee met het definitief vormgeven van het feest. Kortom wij maken een DJ inhuren zo gemakkelijk mogelijk.

DJ huren in Breda met extra opties

Alle prijzen die wij offreren zijn all-in prijzen, bij ons geen verrassingen achteraf. Wellicht wil je niet alleen een DJ inhuren, maar ben je ook op zoek naar extra’s. Wij bieden tal van extra’s aan, zoals:

Ervaringen DJ huren in o.a Breda

Wij draaien ruim 10 jaar op de meest uiteenlopende evenementen en feesten. Hierdoor hebben wij de ervaring om met zekerheid te kunnen zeggen dat jouw feest gaat slagen. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je het inhuren van een DJ.

In Breda zijn mooie feestlocaties te vinden. Hieronder een selectie van leuke feestlocaties:

WhatsApp WhatsApp ons direct!