Skip to main content

Extra’s bij de show

Op zoek naar extra’s om jouw evenement nog specialer te maken? Bij DJBram.nl bieden we een uitgebreid assortiment aan extra’s die jouw feest naar een hoger niveau tillen.

Saxofonist bij de DJ (vanaf €450)

Geniet van de perfecte combinatie van DJ en saxofonist bij DJBram.nl! Onze ervaren DJ’s kunnen een unieke sfeer creëren door samen te spelen met een getalenteerde saxofonist. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een bruiloft, deze combinatie voegt een extra dimensie toe aan de avond. De saxofonist speelt in harmonie met de DJ en zorgt voor een interactieve en meeslepende ervaring voor het publiek. Maak je feest onvergetelijk met de dynamische mix van elektronische beats en live saxofoonmuziek. Bij DJBram.nl ben je verzekerd van een buitengewone muzikale beleving.

Photobooth / Videogastenboek (vanaf €300)

Voeg een extra dosis plezier en onvergetelijke herinneringen toe aan je trouwdag, bedrijfsfeest of evenement met onze fotobooth! Of je nu op zoek bent naar een fotobooth zonder hokje, een videogastenboek of beide, onze veelzijdige fotokast biedt het allemaal. Laat je gasten ter plekke foto’s maken en de kast kan zelfs direct de foto’s afdrukken. Met de fotobooth van DJBram.nl creëer je een interactieve en leuke ervaring voor iedereen aanwezig. Verzamel waardevolle herinneringen en leg spontane momenten vast die je kunt koesteren. Maak van je evenement een onvergetelijke gelegenheid met onze professionele fotobooth.

LED Parren / Uplights (vanaf €100)

LED Parren zijn veelzijdige lichtelementen die op verschillende manieren kunnen worden ingezet. Ze zijn niet alleen perfect als extra zaalverlichting, maar ook als waardevolle toevoeging aan de lichtshow. Daarnaast kunnen LED Parren gebruikt worden als ‘up-lights’, waarmee je objecten zoals muren of bomen prachtig kunt verlichten. Met de flexibiliteit en mogelijkheden van LED Parren creëer je eenvoudig de gewenste sfeer en ambiance op jouw evenement. Laat de ruimte stralen en breng de gewenste accenten aan met deze veelzijdige lichtoplossingen. Bij DJBram.nl zorgen we ervoor dat je de juiste LED Parren hebt om jouw locatie tot leven te brengen en de gewenste atmosfeer te creëren.

Verlichte dansvloer (vanaf €500)

Op zoek naar dé perfecte toevoeging voor jouw feest? Maak kennis met de verlichte dansvloer, een absolute eyecatcher die jouw feest naar een hoger niveau tilt. Met de mogelijkheid om de verlichting naar wens in te stellen, zorgt de verlichte dansvloer voor een extra dimensie aan de show en creëert een onvergetelijke ambiance. Of je nu een kleine of grote ruimte hebt, de verlichte dansvloer kan op maat worden geplaatst per vierkante meter. Bij DJBram.nl ben je aan het juiste adres om de verlichte dansvloer te boeken en je feest tot een succes te maken. Laat je gasten genieten van een unieke en sfeervolle danservaring met de verlichte dansvloer van DJBram.nl!

Nog veel meer extra's, klik hier.

We bieden verder nog vele andere bijzonder extra’s aan, vraag dit aan tijdens je boeking, dan zullen we je alle informatie geven!

  • Lasershow – Het feest gaat pas écht los als de lasers aan gaan! (vanaf €125)
  • Sterrendoek achter DJ – Voor een écht afgewerkte DJ show. Fonkelt en knippert, een absolute toevoeging! (vanaf €125)
  • Confetti shooters – Voor die éxtra speciale momenten tijdens jullie avond! (vanaf €50)
  • Beamer en scherm – Laat iedereen jullie foto’s zien op onze beamer en scherm. (vanaf €75)
  • Extra movingheads – 2 extra movingheads op LED verlichte zuil naast de DJ. (vanaf €90)

Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Onze DJ’s halen het dak eraf!

Onze DJ’s halen het dak eraf!

Onze DJ’s halen het dak eraf!

Onze DJ’s halen het dak eraf!

Onze DJ’s halen het dak eraf!

De Extra’s van DJBram.nl

Maak je DJ-show compleet en boek de geweldige extra’s van DJBram.nl! Bij DJBram.nl begrijpen we dat een fantastische feestervaring draait om meer dan alleen muziek. Daarom bieden we een breed scala aan extra’s die jouw feest naar een hoger niveau tillen.

Een van de populaire extra’s die je kunt toevoegen aan je DJ-show is een spectaculaire lichtshow. Met professionele lichtapparatuur en geavanceerde belichtingstechnieken creëren we een betoverende sfeer op de dansvloer. Kleurrijke spots, bewegende lichteffecten en de nieuwste LED-technologieën zorgen voor een visueel spektakel dat je gasten zal imponeren.

Wil je iets unieks en opvallends? Kies dan voor een verlichte dansvloer. Deze verlichte vloer voegt een magische en stijlvolle uitstraling toe aan je feest. Met verschillende instellingsmogelijkheden kun je de verlichting aanpassen aan de gewenste sfeer en creëer je een feestelijke ambiance waarop iedereen kan dansen.

Saxofonist met DJ?

Om nog meer entertainment toe te voegen aan je DJ-show, kun je bij DJBram.nl ook een saxofonist boeken. De combinatie van de energieke beats van de DJ en het warme geluid van de saxofoon zorgt voor een unieke en meeslepende muzikale ervaring. De saxofonist speelt samen met de DJ en zorgt voor interactie met het publiek, wat resulteert in een dynamische en opzwepende performance.

Bewaar herinneringen met een fotobooth

Voor degenen die graag mooie herinneringen willen vastleggen, bieden we ook de mogelijkheid om een fotobooth te huren. Met de fotobooth kunnen je gasten onvergetelijke foto’s maken die ze direct kunnen afdrukken en mee naar huis kunnen nemen als aandenken aan jouw feest.

Met de extra’s van DJBram.nl maak je jouw DJ-show compleet en zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten. Kies voor een spectaculaire lichtshow, een verlichte dansvloer, een saxofonist of een fotobooth en maak van jouw feest een ware sensatie!

DJBram.nl
4.8
Gebaseerd op 31 beoordelingen
powered by Google
Sabine LarsSabine Lars
11:54 08 Sep 22
DJ Bram heeft de muziek op ons bruiloftfeest verzorgd. DJ Julian was onze DJ. Top ervaring! vanaf het begin heldere communicatie en snelle reactie - ook de communicatie met DJ Julian verliep professioneel, en niets was te ingewikkeld. Wij hebben ook een photobooth gehuurd en dit ging ook top. Het feest was dankzij deze goede DJ erg geslaagd, goede mix van stijlen waardoor iedereen lekker aan het dansen was!
Bram van VeldhuisenBram van Veldhuisen
14:52 01 Aug 22
We hebben DJBram.nl ingehuurd voor een feest. Voorafgaand hebben we diverse malen contact gehad om alles voor te bereiden.De avond zelf was te gek, de DJ heeft het top gedaan en ik ben heel blij met deze onvergetelijke dag!
Kaylee van DamKaylee van Dam
10:15 27 Jul 22
DJBram.nl hebben wij geboekt voor een trouwfeest, als ceremoniemeester had ik de verantwoordelijkheid om alles te regelen. Het was heel prettig om alles te organiseren en regelen met deze partij, communicatief snel en accuraat.
Ik heb DJ Bram ingehuurd voor mijn verjaardag en alles was top geregeld. De muziek was perfect en het dak ging eraf. Er werd goed ingespeeld op het publiek en mijn wensen. Het contact vooraf verliep prettig. Al met al een perfect feest!
Catherine WillemseCatherine Willemse
14:13 08 Jul 22
We hebben een fantastische avond gehad. Van begin tot eind heeft de dansvloer vol gestaan, en achteraf hebben we alleen maar gehoord hoe goed de DJ was. De communicatie met djbram.nl verliep soepel, alles was vooraf goed geregeld. Tijdens dé dag verliep alles ook zoals besproken. Wij zijn ontzettend blij met onze keuze!
Floor van den BogaartFloor van den Bogaart
08:37 30 Sep 19
Dj Bram heeft op ons huwelijksfeest gedraaid. Alleen maar alle lof! Goed gedraaid, het was echt direct een te gek feest. Reageert ook relaxed als er iemand per ongeluk tegen zijn dj booth aan botst. Aanrader!!!!!
Sofie CroonenbergSofie Croonenberg
14:14 20 Jun 19
Toen ik Bram vroeg naar de mogelijkheden van DJBram voor mijn verjaardag was hij meteen enthousiast, superleuk!. Hij is erg gemotiveerd om van elk feest en evenement iets tofs te maken dus zeker aan te raden!!
Annet de RuiterAnnet de Ruiter
18:09 12 Mar 19
Wat een fantastische bruiloft hebben wij gehad door DJ Bram!!! Van begin tot eind heerlijke nummertjes waar iedereen helemaal op los ging. Het feest was AAN. Daardoor hebben we niet alleen de dag, maar ook de avond van ons leven gehad. Zelfs de trouwsceptici hebben we kunnen overtuigen dat bruiloften verre van saai hoeven te zijn. 😉 Het dak ging er compleet af. Ook de fotozuil was een groot succes. Dankjewel Bram!!!
Judy VeldhuisenJudy Veldhuisen
10:32 17 Dec 18
Wij hebben DJBram.nl ingehuurd voor het trouwfeest van een vriendin. De communicatie verliep heel fijn en we hadden direct contact met de DJ die kwam draaien. Het toffe is dat de voorbereiding uiteindelijk tot uiting kwam tijdens het feest. Er is de hele avond gedanst en iedereen vond het geweldig, dit hebben we achteraf nog vaak gehoord. Zoek je een professionele DJ show die voor gemend publiek kan draaien? Ga dan voor DJBram.nl!
Wij hadden de eer om als eerste bruidspaar een feest te geven waarin niet alleen wij, maar ook de Stempaal van DJ Bram letterlijk centraal stond. Hiermee konden onze gasten zelf stemmen voor welk muziekgenre de komende 15 minuten gedraaid zou worden. Een superleuke manier die niet alleen zorgde voor veel variatie in de muziek, maar ook voor interactie tussen de gasten. Supergezellig dus! Daarom niets minder dan 5 sterren voor (de organisatie door) DJ Bram en (het draaien door) DJ Casper!
Tanja Van HaarenTanja Van Haaren
04:57 05 Sep 18
Muziekkeuze van DJ Bram: 9Inspelen op sfeer: 9Service en klantvriendelijkheid van DJ Bram: 9Service en communicatie voorafgaand aan het feest: 9Wij hebben voor DJ Bram.nl gekozen omdat we op zoek waren naar een dj om onze avond muzikaal te omlijsten.Wij hadden een walking-dinner/diner dansant waarbij we het eerste uur wat achtergrond muziek wilde om daarna met de voetjes van de vloer te gaan.DJ Des heeft de sfeer op de avond perfect aangevoeld. We hadden voor het feest nog wat "zorgen" gezien zijn jonge leeftijd, maar dat was geheel onterecht!De hele avond heeft de dansvloer vol gestaan en dat was geen makkelijke opgave met een publiek in de leeftijd van 15 tot 65 jaar. Iedereen is aan bod gekomen.DJ Des heeft er mede voor gezorgd dat wij een meer dan geweldige avond hebben gehad. HET WAS TOP!!!
caspar Smitscaspar Smits
13:19 31 Dec 17
We kozen voor DJ BRAM, omdat zijn website/ Facebookpagina/ reviews/ blogs en dergelijke ons erg aanspraken. Dus puur op gevoel.En dat gevoel bleek meer dan te kloppen! De communicatie verliep prettig, er was veel mogelijk. We zijn zeer blij dat we voor DJ BRAM gekozen hebben. Hij heeft onze bruiloft tot een knalfeest weten te maken!Hij wist goed in te spelen op de sfeer en kreeg het voor elkaar om de dansvloer de hele avond vol te hebben, iedereen ging echt uit hun dak!Onze gasten waren ook ontzettend enthousiast:'als ik ooit trouw, dan wil ik dezelfde dj op mijn feest!', 'zo'n gave bruiloft heb ik nog nooit meegemaakt!', wow, wat een goede DJ, die voelt de sfeer echt goed aan!', 'wat een feest!'De opbouw van de nummers was erg goed, we begonnen met onze openingsdans en daarna wist hij meteen pakkende nummers te draaien. Wat de rest van de avond ook lekker zo doorging. De avond sloot hij op een mooie manier af, hij zorgde ervoor dat wij nog even in het middelpunt stonden en daarna nog even losgaan met alle gasten. Fijn om dat een DJ allemaal toe te kunnen vertrouwen.Kortom: DJ BRAM een absolute aanrader als je een knalfeest wilt =)!!!!!!DJ BRAM, nogmaals heel erg bedankt! Wat was het geweldig :D!Groetjes, Hanneke en Cas
Jaycee ten WestenendJaycee ten Westenend
12:12 17 Oct 17
Wij kozen voor Dj bram omdat die erg aardig is, makkelijk in contact en ervaring heeft met verschillende soorten feesten. Wij voelde ons erg op ons gemak bij hem, en kozen ervoor om hem als Dj op onze bruiloft te laten draaien. Hij had onze openings dans nummers goed door elkaar gemixt en de hele avond heeft die goeie en feestelijke nummers gedraaid. We kregen zelfs complimenten van de organisatie van onze bruiloft dat ze het fijne en leuke muziek vonden.Zoekt u een dj voor een feestje, dan raad ik u Dj bram zeker aan!Groetjes Jeroen en Jaycee
Sh T.Sh T.
08:56 20 Jul 17
Een dj kan een feest maken en breken... Dj Bram heeft ons feest gemaakt! Zeer vriendelijke en professionele Dj! Speelt goed in op wat er op de dansvloer gebeurt! En voor de kinderen op ons feest was het helemaal onvergetelijk! Nog steeds hebben de kinderen het erover. Allemaal dj's in een dop!In 1 woord GEWELDIG! Dank je wel Bram!
John BremnerJohn Bremner
19:35 17 Mar 17
We hadden DJ Bram al eens eerder gehoord op een feestje, dit sprak ons aan. De locatie van ons feest werkt vaak samen met Bram dus dit leek ons een goed idee.De communicatie vooraf verliep prettig, Bram vroeg ons welke muziekstijlen we graag wilden horen en hoe het feest eruit moest zien. We hebben de nummers gehoord die we graag wilden horen en het feest kwam heel goed op gang. Hij speelde goed in op het publiek waardoor er flink gedanst werd. Het was best spannend omdat er zo veel verschillende mensen bij elkaar kwamen die elkaar niet kenden (ook internationaal) maar het is een fantastisch feest geworden! Bram wist de juiste nummers te kiezen waardoor iedereen helemaal uit z'n dak ging! We denken terug aan ons feest met een grote glimlach en mochten we ooit weer een feest geven zullen we DJ Bram zeker nog een keer vragen om te komen draaien!
Max OostveenMax Oostveen
14:51 21 Feb 17
Erg professionele DJ show. Voor een bruiloft hebben wij DJBram.nl ingehuurd om te komen draaien. De communicatie vooraf was perfect. De online intake en de persoonlijke benadering vonden wij erg prettig. Het feest zelf ging ontzettend snel voorbij, wat wel aangaf hoe gesmeerd het liep. De DJ speelde perfect in op de gasten en hij nam ook mee wat er in de voorbereiding besproken is. Een echte aanrader!
Maurits van VeenMaurits van Veen
11:20 23 Nov 16
DJ Bram hebben we al meerdere malen op verschillende feestjes zien draaien en elke keer wist hij in een handomdraai de zaal helemaal los te krijgen. Mede hierom hebben wij DJ Bram gevraagd om ook op ons trouwfeest te komen draaien.De communicatie voor het feest verliep heel goed. Daarnaast hebben wij een week voor het feest nog met elkaar kennisgemaakt en met een biertje de laatste details doorgelopen. Erg relaxed. Bram is ervaren, professioneel en denkt mee waar nodig. Dat vonden wij erg prettig.Het feest zelf was precies waar we van tevoren op hadden gehoopt! De hele avond heeft de dansvloer volgestaan met feestende mensen. Bram heeft met zijn goede muziekkeuzes en zijn enthousiasme, ons en onze gasten een geweldig trouwfeest bezorgd. Dat zullen wij niet snel vergeten!
Martijn PostmaMartijn Postma
13:39 14 Nov 16
Wij hebben DJBram geboekt voor het Sportgala van de Sportraad Utrecht tijdens de UITweek. Het feest was in Club Poema in Utrecht. Bram heeft in de voorbereiding meegedacht en dit tijdens het feest perfect uitgevoerd. De hele avond stond de dansvloer vol. De muziek werd juist aangepast aan het publiek en de stemming in de zaal. Top-avond gehad!
Joke HofJoke Hof
19:16 16 Jan 15
Ik kom regelmatig op de dansfeesten van Bram. Daar komen veel mensen op af. De muziek en de sfeer zijn goed en hij krijgt de mensen altijd op de dansvloer. Organiseer je en feest dan is hij een topper!
js_loader