Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in of bel direct: 06-20871851

Voornaam*

Emailadres*

Achternaam*

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht


Of wil je een offerte ontvangen?

Klik hier om direct een offerte aan te vragen

Gegevens:

Tel: 06-20871851
info@djbram.nl
www.djbram.nl
BTW nmr: NL208125437B01
KVK nmr: 64861856

Volgen:

Bezoekadres:

Utrecht
Europalaan 500
3526KS Utrecht

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
9:00 uur – 18:00
Of op afspraak

Velp
Kerkstraat 41A
6883HR Velp (bij Arnhem)

Openingstijden:
Zaterdag & zondag
9:00 tot 17:00 uur
Of op afspraak

Contact DJBram.nl

Jubileum DJ

Jubileum DJ

5, 10, 12,5 of 25 jaar jubileum?

Tijd voor een feest! Voor een speciale gelegenheid, zoals bijvoorbeeld: 5 jaar samen, 12,5 jaar getrouwd of 25 jaar samen willen jullie een jubileum DJ die iedereen kan waarderen. Het online vinden van een goede DJ is niet gemakkelijk. Je zoekt iemand die jullie zorgen uit handen neemt en die precies past bij jullie muzikale wensen. Wij helpen je graag bij het invullen van deze wensen.

Een feest zonder zorgen met jubileum DJ

Jullie bedenken hoe het ideale jubileumfeest eruit komt te zien. Wij zorgen voor de beste dansnummers, professioneel geluid en een strakke lichtshow. Voorafgaand aan het feest stemmen we precies af wat jullie wensen zijn, aangepast op de mogelijkheden van de locatie. Wij zorgen dat op het feest alles op zijn plaats valt, het enige wat jullie hoeven te doen, is genieten van deze mijlpaal en dansen met jullie gasten.

Het muzikale verloop van jullie feest

Jullie gasten hebben elkaar al een tijdje niet gezien en ze willen jullie feliciteren. Wij als jubileum DJ bouwen het tempo rustig op met in beginsel de juiste achtergrondmuziek. Iedereen neemt een drankje en praat lekker bij, wij creëren een gezellige sfeer. Zodra de eerste mensen beginnen te bewegen, gaan we over op dansmuziek. Met onze oneindige collectie aan de beste dansnummers beginnen we aan een prachtige avond. Ons doel een onvergetelijk feest te verzorgen. Het dak mag eraf!

Klantreviews

Het belangrijkste is dat jullie en alle gasten van het feest genieten. Daarom nemen wij voorafgaand aan het feest uitgebreid alle wensen door. Na afloop van het feest evalueren wij de avond. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Neem contact met ons op of doe een offerteaanvraag

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

Waarom DJ Bram?

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. We hebben ruim 10 jaar ervaring als DJ show zijnde. Check hier wat anderen over DJBram.nl zeggen.

Eigen muziekwensen

Jullie feest, dus jullie wensen. We bespreken voorafgaand aan het feest alle wensen. Dit mixen we met onze ervaring.

Vele extra’s

Naast de DJ shows bieden we extra’s aan. Verlichte dansvloer, een saxofonist of een flinke lichtshow. Bekijk ze hier.

Professionele show

Onze DJ show bestaat uit een strak DJ meubel, een perfecte geluidsset en een spetterende lichtshow. Altijd standaard inbegrepen.

Scherpe prijzen

Wij werken met een klein DJ team met 4 DJ shows, kwaliteit voor een scherpe prijs. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

100% Dansgarantie

Met een DJBram.nl DJ show heb je gegarandeerd feest. De allround DJ, strakke DJ show en ervaring zorgen voor 100% feest.