NU BEREIKBAAR: 085 06 05 04 1

Klantreviews

Klantreviews

Reviews van klanten

Na elk optreden wordt er een evaluatie gedaan waarbij de klant ons beoordeeld op een aantal punten. Deze punten zijn onder andere: de muziekkeuze, het inspelen op de sfeer en klantvriendelijkheid.

Gemiddelde van alle reviews

Muziekkeuze: 9,5
Inspelen sfeer: 9,5
Service & klantvriendelijkheid: 9,5
Op basis van 350+ reviews worden wij gemiddeld beoordeeld met een 9,5 van  de 10.

  • ”Ik ben heel tevreden over het verloop van mijn feest!”

    Muziekkeuze 9
    Inspelen op sfeer 9
    Service en klantvriendelijkheid 9

    Ik ben heel tevreden over het verloop van mijn feest! DJ Cas heeft heel goed begrepen wat mijn bedoeling was met het feest en heeft goed ingespeeld op mijn wensen en die van mijn gasten. Ook de communicatie met jullie vond ik uitstekend verlopen. Het uitgebreide intake formulier bleek ook nuttig.
    De professionele uitstraling van de site was voor mij ook doorslaggevend om voor DJBram.nl te kiezen, alhoewel ik voor die tijd nog geen ervaring met DJBram.nl had. Al met al kijk ik terug op een geslaagd feest mede dankzij jullie inbreng. Dank!

    Trudy
    TrudyVerjaardag
  • ”De hele avond heeft de dansvloer vol gestaan en dat was geen makkelijke opgave met een publiek in de leeftijd van 15 tot 65 jaar.”

    Muziekkeuze 9
    Inspelen op sfeer 9
    Service en klantvriendelijkheid 9

    Wij hebben voor DJ Bram.nl gekozen omdat we op zoek waren naar een DJ om onze avond muzikaal te omlijsten. Wij hadden een walking-dinner/diner dansant waarbij we het eerste uur wat achtergrond muziek wilde om daarna met de voetjes van de vloer te gaan.

    DJ Des heeft de sfeer op de avond perfect aangevoeld. We hadden voor het feest nog wat “zorgen” gezien zijn jonge leeftijd, maar dat was geheel onterecht! De hele avond heeft de dansvloer vol gestaan en dat was geen makkelijke opgave met een publiek in de leeftijd van 15 tot 65 jaar. Iedereen is aan bod gekomen. DJ Des heeft er mede voor gezorgd dat wij een meer dan geweldige avond hebben gehad. HET WAS TOP!!!

    Tanja & Jan
    Tanja & Jantrouwfeest
  • ”Van even uitpuffen en bijkomen van het dansen kwam niet veel, want het volgende gave nummer werd al weer gedraaid!”

    Muziekkeuze 9,5
    Inspelen op sfeer 9,5
    Service en klantvriendelijkheid 9.5

    Wij hadden voor DJBram.nl gekozen op aanraden van Kastanjelaan13 in Velp, waar het feest werd gehouden. We hebben het allemaal zo leuk gehad! Volgens mij heeft echt iedereen wel op de dansvloer gestaan.

    Van even uitpuffen en bijkomen van het dansen kwam niet veel, want het volgende gave nummer werd al weer gedraaid! Ik ben zelf een paar keer naar buiten gegaan om vervolgens bijna meteen weer om te draaien en naar binnen te gaan, want “op dit nummer moet ik toch echt dansen!”

    Echt super qua muziekkeuze.

    Melanie & Frank
    Melanie & FrankVerjaardag
  • ”Wij zouden DJBram.nl zeker aanraden om te kiezen voor je feest/bruiloft.”

    Muziekkeuze 10
    Inspelen op sfeer 10
    Service en klantvriendelijkheid 10

    We hebben voor onze bruiloft gekozen voor DJBram.nl, omdat we hem eerder hebben horen draaien op een bruiloft. Zijn enthousiasme en gevoel voor muziek sloot goed aan bij het publiek. Bij ons had hij echter nog een extra uitdaging. Onze muzieksmaken verschillen enorm, maar de DJ wist hier perfect op in te spelen door het juiste genre en de juiste nummers op het perfecte moment te draaien. Dankzij de goede muziek keuze is er de hele avond gedanst op onze festivalbruiloft. Wij zouden DJBram.nl zeker aanraden om te kiezen voor je feest/bruiloft.

    Lyotte & Ewout
    Lyotte & EwoutTrouwfeest

Onze Google Reviews:

Onze Facebook Reviews:

DJBram.nl
5.0
powered by Facebook
Tanja Van Haaren
Tanja Van Haaren
2018-09-05T04:58:05+0000
Muziekkeuze van DJ Bram: 9 Inspelen op sfeer: 9 Service en klantvriendelijkheid van DJ Bram: 9 Service en communicatie voorafgaand aan het feest: 9 Wij hebben voor DJ Bram.nl gekozen omdat we op zoek waren naar een dj om onze avond muzikaal te omlijsten. Wij hadden een walking-dinner/diner dansant waarbij we het eerste uur wat achtergrond muziek wilde om daarna met de voetjes van de vloer te gaan. DJ Des heeft de sfeer op de avond perfect aangevoeld. We hadden voor het feest nog wat "zorgen" gezien zijn jonge leeftijd, maar dat was geheel onterecht! De hele avond heeft de dansvloer vol gestaan en dat was geen makkelijke opgave met een publiek in de leeftijd van 15 tot 65 jaar. Iedereen is aan bod gekomen. DJ Des heeft er mede voor gezorgd dat wij een meer dan geweldige avond hebben gehad. HET WAS TOP!!!
Sally Evers-Hilgers
Sally Evers-Hilgers
2018-06-12T17:27:38+0000
Wij vonden je erg goed. We hebben echt genoten van de muziekkeuze. Volgens mij jij ook? haha! We hebben zelf lekker kunnen dansen en de meeste gasten ook. We kunnen je zeker aanraden aan andere mensen die nog willen gaan trouwen!!
Inge Kemper-Vullinghs
Inge Kemper-Vullinghs
2017-11-20T13:57:10+0000
DJ Bram, Wat hebben we van jouw muziek repertoire genoten op ons 25 jarig Huwelijks feest. Iedereen was dol enthousiast ! Je bent een toppertje! Een dikke 10! Groetjes, Gerard en Inge Kemper-Vullinghs
Jennifer Jane
Jennifer Jane
2017-11-12T14:36:07+0000
Gister een super feest gehad waar DJBram echt geweldig op in gespeeld heeft!!! Was een publiek met jong en oud dus wisselende muziek zodat iedereen op de dansvloer bleef! Helemaal top en aan te raden voor een leuk feestje!!!
Marjolein Nass
Marjolein Nass
2017-11-12T14:26:27+0000
DJBram heeft ervoor gezorgd dat iedereen een top avond heeft gehad! ��
Mike de Ruiter
Mike de Ruiter
2017-10-21T22:26:23+0000
DJ Bram draaide fantastisch op onze bruiloft. De vloer stond van begin tot eind vol met dansende mensen. We hebben genoten van dit mooie feest. Ook de communicatie voor- en achteraf is erg prettig. Plus met alle online informatie is DJ Bram echt een aanrader!
Mandy Groot-van Lankveld
Mandy Groot-van Lankveld
2017-10-08T10:26:17+0000
Wij hadden de eer om als eerste bruidspaar een feest te geven waarin niet alleen wij, maar ook de Stempaal van DJ Bram letterlijk centraal stond. Hiermee konden onze gasten zelf stemmen voor welk muziekgenre de komende 15 minuten gedraaid zou worden. Een superleuke manier die niet alleen zorgde voor veel variatie in de muziek, maar ook voor interactie tussen de gasten. Supergezellig dus! Daarom niets minder dan 5 sterren voor (de organisatie door) DJ Bram en (het draaien door) DJ Casper!
Luc Dedeejay
Luc Dedeejay
2017-09-20T09:34:54+0000
Fantastische DJ en supersnel in de communicatie, helemaal top! Thnx Bram!
Carmen Ostiana de Wit
Carmen Ostiana de Wit
2017-09-11T01:28:48+0000
Is er lekker gedanst, vroeg Bram in zijn evaluatie? Fuck Yeah! Wij (het bruidspaar) zijn de dansvloer niet af geweest. En dat is precies wat we wilden! One vrienden en familie strooiden complimenten. In tijden niet zo lang, non-stop gedanst!!
Tjeerd T. Jellema
Tjeerd T. Jellema
2017-07-25T01:28:42+0000
Sha Ron
Sha Ron
2017-07-20T08:57:37+0000
Een dj kan een feest maken en breken... Dj Bram heeft ons feest gemaakt! Zeer vriendelijke en professionele Dj! Speelt goed in op wat er op de dansvloer gebeurt! En voor de kinderen op ons feest was het helemaal onvergetelijk! Nog steeds hebben de kinderen het erover. Allemaal dj's in een dop! In 1 woord GEWELDIG! Dank je wel Bram!
Marleen van der Meulen
Marleen van der Meulen
2017-07-18T19:50:35+0000
Vorige week trouwde mijn broer en Patrick draaide. Werkelijk iedereen heeft gedanst! Jong, oud, hitjes, klassiekers.. mede door de goede dj ging het helemaal los. Verder in t proces ook top en duidelijk. Aanrader! Dank bram!
Laura Vens
Laura Vens
2017-07-02T01:21:28+0000
Mede dankzij Dj Bram hebben wij een onvergetelijk en super leuk feest gehad. Hij bouwt de avond goed op. Het was een gemixt gezelschap van jong tot oud en Bram heeft iedereen de dansvloer op gekregen!! Bram bedankt! Groeten Albert, Marjan en Laura
Lianne Lieverse
Lianne Lieverse
2017-07-01T15:05:17+0000
Bram al een paar keer zien draaien op verschillende bruiloften en elke keer een feestje! Gisteren heeft hij ook gedraaid op onze eigen bruiloft, en het was mede dankzij hem een top feest!! Vanaf het begin tot het einde, alleen maar leuke dansnummers. De dansvloer ging los van jong tot oud, bedankt voor het onvergetelijk maken van onze feestavond
Margot Stuyt
Margot Stuyt
2017-06-20T09:09:06+0000
Afgelopen vrijdag de ceremoniemeester geweest op de bruiloft van mijn beste vriendin. Samen met dj Bram hebben we de dansvloer de hele avond vol gehad! Hij heeft goed ingespeeld op de wensen van het bruidspaar en op mijn planning. Wat een sfeertje! Bram heeft top gedraaid!
Sarah Verbeek-Ott
Sarah Verbeek-Ott
2017-06-17T09:09:40+0000
Afgelopen vrijdag zijn we getrouwd en Bram was onze dj. Het was top. We hebben van onze gasten veel positieve reacties. De muziek was voor jong en oud. En de dansvloer was geen minuut leeg
Tom Vreeman
Tom Vreeman
2017-06-05T18:39:21+0000
Hee bram, bedankt voor de perfecte avond! Je draaide fantastisch, het geluid was perfect! We hebben echt genoten en vooral het laatste halfuurtje was heeeeeerlijk. Ik zal jou iedereen aanraden, het kon niet beter. Bedankt voor alles dj bram
Robin Langhout
Robin Langhout
2017-06-04T20:36:20+0000
Onze eerste indruk tijdens het intake gesprek was meteen al goed!! Afgelopen vrijdag was ons feest en Bram heeft super gedraaid, perfecte muziek keuze gemaakt precies naar wens! Bijna iedereen was op de dansvloer te vinden. Nogmaals bedankt Bram voor ons was het een top feest!
Martijn Postma
Martijn Postma
2016-11-14T13:40:07+0000
Wij hebben DJBram geboekt voor het Sportgala van de Sportraad Utrecht tijdens de UITweek. Het feest was in Club Poema in Utrecht. Bram heeft in de voorbereiding meegedacht en dit tijdens het feest perfect uitgevoerd. De hele avond stond de dansvloer vol. De muziek werd juist aangepast aan het publiek en de stemming in de zaal. Top-avond gehad!
Louise de Vries - Westendorp
Louise de Vries - Westendorp
2016-11-12T17:05:05+0000
Bram maakt van jou feestje een daverend succes!! Absoluut een aanrader.
Nanneke Torella
Nanneke Torella
2016-10-29T10:24:22+0000
Djuna Yoon Van Den Berg
Djuna Yoon Van Den Berg
2016-07-19T10:54:47+0000
Els Koens
Els Koens
2016-04-17T08:17:27+0000
Met dj Bram op je feest wordt er gegarandeerd veel gedanst, hij draait verschillende stijlen muziek, voor jong en oud. Iedereen op ons feestje heeft van hem genoten. Kortom wij hebben dankzij hem een supergoed feest gehad, bedankt Bram!
Danique de Bruin
Danique de Bruin
2016-02-08T13:49:59+0000
Muziekkeuze van DJ Bram: 8 Inspelen op de sfeer: 9 Service en klantvriendelijkheid: 9 Service en communicatie voorafgaand aan het feest: 9 De keuze voor DJ Bram was makkelijk en snel gemaakt! Al meerdere keren heb ik Bram meegemaakt op verschillende feesten. Hij is een veelzijdige DJ en als je van te voren je wensen bespreekt, is alles mogelijk! Er is goed gedanst (wat ook zichtbaar is op de filmpjes!) en de sfeer zat er lekker in! Pluspunt is ook dat je tijdens de avond nog verzoekjes kunt doen! Ik kijk terug op een super verjaardag en DJ Bram is zeker voor herhaling vatbaar, een echte aanrader!
Olivier Bijen
Olivier Bijen
2014-01-10T16:06:17+0000
Meetup Velp
Meetup Velp
2013-11-22T08:10:38+0000
DJ Bram boeken wij al jaren voor het Velps Dansfeest. Omdat wij weten dat DJ Bram er altijd een top feest van maakt. Hij is professioneel, betrokken en komt altijd zijn afspraken na. Daarnaast werken ze met professionele apparatuur. Wij raden DJ Bram en crew van harte aan!
Koen Reijnen
Koen Reijnen
2013-09-08T16:01:54+0000
Lisanne Corpel
Lisanne Corpel
2013-09-08T15:50:26+0000
Tim van Ruller
Tim van Ruller
2013-08-25T19:09:57+0000

Neem contact met ons op of doe een offerteaanvraag

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

Beniewd naar de prijzen?

Download de prijslijst!

Waarom DJ Bram?

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. Alle DJ’s hebben ruime ervaring als allround DJ. Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

Eigen muziekwensen

Voorafgaand aan jullie feest bespreken we alle wensen. Jullie feest, dus jullie muziekwensen. Wij draaien allround, dus alles.

Vele extra’s

We extra opties aan, zoals: een fotobooth, een saxofonist, een verlichte dansvloer of extra lichten. Alles in 1 keer geregeld.

Professionele show

We nemen de beste kwaliteit apparatuur mee. Dit bestaat uit een DJ meubel, een lichtset en een geluidsset.

Heldere, all-in prijs

Geen verrassingen achteraf, dat is onze garantie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Beoordeling van 9,5

Met een DJ van DJBram.nl heb je gegarandeerd een ervaren allround DJ. Klanten geven ons een 9,5.