Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in of bel direct: 06-20871851

Voornaam*

Emailadres*

Achternaam*

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht


Of wil je een offerte ontvangen?

Klik hier om direct een offerte aan te vragen

Gegevens:

Tel: 06-20871851
info@djbram.nl
www.djbram.nl
BTW nmr: NL208125437B01
KVK nmr: 64861856

Volgen:

Bezoekadres:

Utrecht
Europalaan 500
3526KS Utrecht

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
9:00 uur – 18:00
Of op afspraak

Velp
Kerkstraat 41A
6883HR Velp (bij Arnhem)

Openingstijden:
Zaterdag & zondag
9:00 tot 17:00 uur
Of op afspraak

Contact DJBram.nl

Klantreviews

Klantreviews

Reviews van klanten

Na elk optreden wordt er een evaluatie gedaan waarbij de klant ons beoordeeld op een aantal punten. Deze punten zijn onder andere: de muziekkeuze, het inspelen op de sfeer en klantvriendelijkheid.

Gemiddelde van alle reviews

Muziekkeuze: 9,5
Inspelen sfeer: 9,5
Service & klantvriendelijkheid: 9,5
Op basis van 350+ reviews worden wij gemiddeld beoordeeld met een 9,5 van  de 10.

  • ”Ik wil echt complimenten geven aan Antonie, onze DJ”

    Muziekkeuze 9
    Inspelen op sfeer 100
    Service en klantvriendelijkheid 9

    Ik wil echt complimenten geven aan Antonie, onze DJ. Wij hebben echt een geweldige avond gehad! Het contact vooraf was al erg goed, en hij heeft de feestavond echt een succes gemaakt. Heeft goed ingespeeld, heeft top meegewerkt aan alle verzoeken, en heeft gezorgd voor een geweldige afsluiting. Complimenten!

    Laurens & Didi
    Laurens & DidiTrouwfeest
  • ”Iedereen heeft de hele avond op de dansvloer gestaan, wat wil je nog meer!”

    Muziekkeuze 9
    Inspelen op sfeer 9
    Service en klantvriendelijkheid 9

    We hebben voor DJBram gekozen omdat ik op een ander feestje een DJ had gehoord. Alles was snel rond en geregeld!! Super fijn 😀 en ja de avond het feest was echt fantastisch!! Iedereen heeft de hele avond op de dansvloer gestaan, wat wil je nog meer…!!! 😁 dikke aanrader.

    Klik hier voor het filmpje

    Thijs & Nicolette
    Thijs & NicoletteTrouwfeest
  • ”We hebben echt genoten van de muziekkeuze. Volgens mij jij ook? haha!”

    Muziekkeuze 10
    Inspelen op sfeer 9
    Service en klantvriendelijkheid 8

    Wij vonden jullie erg goed. We hebben echt genoten van de muziekkeuze. Volgens mij jij ook? haha! We hebben zelf lekker kunnen dansen en de meeste gasten ook. Een aantal gasten niet, maar dat zijn gewoon wat oudere mensen en geen echte feestbeesten/ dansers.

    Klik hier voor het filmpje

    Sally & Ties
    Sally & TiesTrouwfeest
  • ”In 1 woord GEWELDIG! Dank je wel Bram!”

    Muziekkeuze 9
    Inspelen op sfeer 9
    Service en klantvriendelijkheid 10

    Een dj kan een feest maken en breken… Dj Bram heeft ons feest gemaakt! Zeer vriendelijke en professionele Dj! Speelt goed in op wat er op de dansvloer gebeurt! En voor de kinderen op ons feest was het helemaal onvergetelijk! Nog steeds hebben de kinderen het erover. Allemaal dj’s in een dop!

    In 1 woord GEWELDIG! Dank je wel Bram!

    Klik hier voor het filmpje

    Ed en Sharon
    Ed en SharonTrouwfeest

Onze Google Reviews:

Onze Facebook Reviews:

DJBram.nl
5.0
powered by Facebook
Sally Evers-Hilgers
Sally Evers-Hilgers
2018-06-12T17:27:38+0000
Wij vonden je erg goed. We hebben echt genoten van de muziekkeuze. Volgens mij jij ook? haha! We hebben zelf lekker kunnen dansen en de meeste gasten ook. We kunnen je zeker aanraden aan andere mensen die nog willen gaan trouwen!!
Inge Kemper-Vullinghs
Inge Kemper-Vullinghs
2017-11-20T13:57:10+0000
DJ Bram, Wat hebben we van jouw muziek repertoire genoten op ons 25 jarig Huwelijks feest. Iedereen was dol enthousiast ! Je bent een toppertje! Een dikke 10! Groetjes, Gerard en Inge Kemper-Vullinghs
Jennifer Jane
Jennifer Jane
2017-11-12T14:36:07+0000
Gister een super feest gehad waar DJBram echt geweldig op in gespeeld heeft!!! Was een publiek met jong en oud dus wisselende muziek zodat iedereen op de dansvloer bleef! Helemaal top en aan te raden voor een leuk feestje!!!
Marjolein Nass
Marjolein Nass
2017-11-12T14:26:27+0000
DJBram heeft ervoor gezorgd dat iedereen een top avond heeft gehad! ��
Mike de Ruiter
Mike de Ruiter
2017-10-21T22:26:23+0000
DJ Bram draaide fantastisch op onze bruiloft. De vloer stond van begin tot eind vol met dansende mensen. We hebben genoten van dit mooie feest. Ook de communicatie voor- en achteraf is erg prettig. Plus met alle online informatie is DJ Bram echt een aanrader!
Mandy Groot-van Lankveld
Mandy Groot-van Lankveld
2017-10-08T10:26:17+0000
Wij hadden de eer om als eerste bruidspaar een feest te geven waarin niet alleen wij, maar ook de Stempaal van DJ Bram letterlijk centraal stond. Hiermee konden onze gasten zelf stemmen voor welk muziekgenre de komende 15 minuten gedraaid zou worden. Een superleuke manier die niet alleen zorgde voor veel variatie in de muziek, maar ook voor interactie tussen de gasten. Supergezellig dus! Daarom niets minder dan 5 sterren voor (de organisatie door) DJ Bram en (het draaien door) DJ Casper!
Luc Dedeejay
Luc Dedeejay
2017-09-20T09:34:54+0000
Fantastische DJ en supersnel in de communicatie, helemaal top! Thnx Bram!
Carmen Ostiana de Wit
Carmen Ostiana de Wit
2017-09-11T01:28:48+0000
Is er lekker gedanst, vroeg Bram in zijn evaluatie? Fuck Yeah! Wij (het bruidspaar) zijn de dansvloer niet af geweest. En dat is precies wat we wilden! One vrienden en familie strooiden complimenten. In tijden niet zo lang, non-stop gedanst!!
Tjeerd T. Jellema
Tjeerd T. Jellema
2017-07-25T01:28:42+0000
Sha Ron
Sha Ron
2017-07-20T08:57:37+0000
Een dj kan een feest maken en breken... Dj Bram heeft ons feest gemaakt! Zeer vriendelijke en professionele Dj! Speelt goed in op wat er op de dansvloer gebeurt! En voor de kinderen op ons feest was het helemaal onvergetelijk! Nog steeds hebben de kinderen het erover. Allemaal dj's in een dop! In 1 woord GEWELDIG! Dank je wel Bram!
Marleen van der Meulen
Marleen van der Meulen
2017-07-18T19:50:35+0000
Vorige week trouwde mijn broer en Patrick draaide. Werkelijk iedereen heeft gedanst! Jong, oud, hitjes, klassiekers.. mede door de goede dj ging het helemaal los. Verder in t proces ook top en duidelijk. Aanrader! Dank bram!
Laura Vens
Laura Vens
2017-07-02T01:21:28+0000
Mede dankzij Dj Bram hebben wij een onvergetelijk en super leuk feest gehad. Hij bouwt de avond goed op. Het was een gemixt gezelschap van jong tot oud en Bram heeft iedereen de dansvloer op gekregen!! Bram bedankt! Groeten Albert, Marjan en Laura
Lianne Lieverse
Lianne Lieverse
2017-07-01T15:05:17+0000
Bram al een paar keer zien draaien op verschillende bruiloften en elke keer een feestje! Gisteren heeft hij ook gedraaid op onze eigen bruiloft, en het was mede dankzij hem een top feest!! Vanaf het begin tot het einde, alleen maar leuke dansnummers. De dansvloer ging los van jong tot oud, bedankt voor het onvergetelijk maken van onze feestavond
Margot Stuyt
Margot Stuyt
2017-06-20T09:09:06+0000
Afgelopen vrijdag de ceremoniemeester geweest op de bruiloft van mijn beste vriendin. Samen met dj Bram hebben we de dansvloer de hele avond vol gehad! Hij heeft goed ingespeeld op de wensen van het bruidspaar en op mijn planning. Wat een sfeertje! Bram heeft top gedraaid!
Sarah Verbeek-Ott
Sarah Verbeek-Ott
2017-06-17T09:09:40+0000
Afgelopen vrijdag zijn we getrouwd en Bram was onze dj. Het was top. We hebben van onze gasten veel positieve reacties. De muziek was voor jong en oud. En de dansvloer was geen minuut leeg
Tom Vreeman
Tom Vreeman
2017-06-05T18:39:21+0000
Hee bram, bedankt voor de perfecte avond! Je draaide fantastisch, het geluid was perfect! We hebben echt genoten en vooral het laatste halfuurtje was heeeeeerlijk. Ik zal jou iedereen aanraden, het kon niet beter. Bedankt voor alles dj bram
Robin Langhout
Robin Langhout
2017-06-04T20:36:20+0000
Onze eerste indruk tijdens het intake gesprek was meteen al goed!! Afgelopen vrijdag was ons feest en Bram heeft super gedraaid, perfecte muziek keuze gemaakt precies naar wens! Bijna iedereen was op de dansvloer te vinden. Nogmaals bedankt Bram voor ons was het een top feest!
Martijn Postma
Martijn Postma
2016-11-14T13:40:07+0000
Wij hebben DJBram geboekt voor het Sportgala van de Sportraad Utrecht tijdens de UITweek. Het feest was in Club Poema in Utrecht. Bram heeft in de voorbereiding meegedacht en dit tijdens het feest perfect uitgevoerd. De hele avond stond de dansvloer vol. De muziek werd juist aangepast aan het publiek en de stemming in de zaal. Top-avond gehad!
Louise de Vries - Westendorp
Louise de Vries - Westendorp
2016-11-12T17:05:05+0000
Bram maakt van jou feestje een daverend succes!! Absoluut een aanrader.
Nanneke Torella
Nanneke Torella
2016-10-29T10:24:22+0000
Djuna Yoon Van Den Berg
Djuna Yoon Van Den Berg
2016-07-19T10:54:47+0000
Els Koens
Els Koens
2016-04-17T08:17:27+0000
Met dj Bram op je feest wordt er gegarandeerd veel gedanst, hij draait verschillende stijlen muziek, voor jong en oud. Iedereen op ons feestje heeft van hem genoten. Kortom wij hebben dankzij hem een supergoed feest gehad, bedankt Bram!
Danique de Bruin
Danique de Bruin
2016-02-08T13:49:59+0000
Muziekkeuze van DJ Bram: 8 Inspelen op de sfeer: 9 Service en klantvriendelijkheid: 9 Service en communicatie voorafgaand aan het feest: 9 De keuze voor DJ Bram was makkelijk en snel gemaakt! Al meerdere keren heb ik Bram meegemaakt op verschillende feesten. Hij is een veelzijdige DJ en als je van te voren je wensen bespreekt, is alles mogelijk! Er is goed gedanst (wat ook zichtbaar is op de filmpjes!) en de sfeer zat er lekker in! Pluspunt is ook dat je tijdens de avond nog verzoekjes kunt doen! Ik kijk terug op een super verjaardag en DJ Bram is zeker voor herhaling vatbaar, een echte aanrader!
Olivier Bijen
Olivier Bijen
2014-01-10T16:06:17+0000
Meetup Velp
Meetup Velp
2013-11-22T08:10:38+0000
DJ Bram boeken wij al jaren voor het Velps Dansfeest. Omdat wij weten dat DJ Bram er altijd een top feest van maakt. Hij is professioneel, betrokken en komt altijd zijn afspraken na. Daarnaast werken ze met professionele apparatuur. Wij raden DJ Bram en crew van harte aan!
Koen Reijnen
Koen Reijnen
2013-09-08T16:01:54+0000
Lisanne Corpel
Lisanne Corpel
2013-09-08T15:50:26+0000
Tim van Ruller
Tim van Ruller
2013-08-25T19:09:57+0000

Neem contact met ons op of doe een offerteaanvraag

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen

Waarom DJ Bram?

Ervaring +10 jaar

DJBram.nl bestaat uit een team van 4 DJ’s. We hebben ruim 10 jaar ervaring als DJ show zijnde. Check hier wat anderen over DJBram.nl zeggen.

Eigen muziekwensen

Jullie feest, dus jullie wensen. We bespreken voorafgaand aan het feest alle wensen. Dit mixen we met onze ervaring.

Vele extra’s

Naast de DJ shows bieden we extra’s aan. Verlichte dansvloer, een saxofonist of een flinke lichtshow. Bekijk ze hier.

Professionele show

Onze DJ show bestaat uit een strak DJ meubel, een perfecte geluidsset en een spetterende lichtshow. Altijd standaard inbegrepen.

Scherpe prijzen

Wij werken met een klein DJ team met 4 DJ shows, kwaliteit voor een scherpe prijs. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

100% Dansgarantie

Met een DJBram.nl DJ show heb je gegarandeerd feest. De allround DJ, strakke DJ show en ervaring zorgen voor 100% feest.