Skip to main content

Onze reviews

Na elk optreden vragen wij om een review, waarbij wij beoordeelt worden op verschillende criteria, waaronder de muziekkeuze, het inspelen op de sfeer en de klantvriendelijkheid. We hechten veel waarde aan deze feedback en streven ernaar om constant onze prestaties te verbeteren.

Jouw DJ show

DJ team DJBram.nl

Het gemiddelde van al onze reviews

Er worden reviews achtergelaten op veel verschillende platformen. Het gemiddelde van de reviews is:

Muziekkeuze: 9,5
Inspelen op sfeer: 9,5
Service & klantvriendelijkheid: 9,5
Op basis van 500+ reviews worden wij gemiddeld beoordeeld met een 9,5 van  de 10.

Bekijk onze reviews op de volgende platformen

Irene
Irene
2024-01-17
Voor een bedrijfsfeest zocht ik een DJ. Het werd een geweldig feest en werkelijk iedereen stond op de dansvloer dankzij DJBram.nl. Fijn overleg vooraf, DJ en opbouw waren op tijd en alles volgens afspraak. Echt een aanrader!
Maud Keereweer
Maud Keereweer
2024-01-17
DJ Bram geboekt voor ons feest. Was een top avond! Bedankt 😀
Cas van Beukering
Cas van Beukering
2024-01-16
Voor een verjaardagfeest heb ik DJ Bram geboekt, het was een goede keus. De prijs was goed en we hebben echt een top avond gehad. Alle hitjes en vooraf overlegde nummers kwamen voorbij. Iedereen heeft een top avond gehad van oma tot jongeren!
Jur Stomphorst
Jur Stomphorst
2024-01-16
Mede dankzij deze gasten een top avond gehad. Alles ging soepel. Super goed gedraaid. Iedereen tevreden.
Rosa Bertram
Rosa Bertram
2024-01-15
Happy times and tunes always!!!
Jitse van der Meer
Jitse van der Meer
2024-01-15
DJ Bram kwam draaien op ons feest. Het was een top feest en we zijn heel blij met deze keuze. Ik kan ze alleen maar aanraden. De communicatie vooraf was goed en de DJ heeft top gedraaid!
Jim Ba
Jim Ba
2024-01-15
We boekte DJBram.nl voor een feest. Het was een top avond en we zijn heel blij met de keuze. Ik kan ze alleen maar aanraden.
M_A
M_A
2024-01-15
Echt hele fijne communicatie en een super feestje gehad! Thanks
Joep Metz
Joep Metz
2024-01-15
Ik was op zoek naar een DJ. Op DJBram.nl heb ik die gevonden. Niet alleen goede voorbereiding en een top avond, maar ook gewoon een betaalbare prijs. Nogmaals bedankt Bram!

Een greep uit onze reviews

”Wij waren dik tevreden en daarom ook een dikke 10 voor de dj!”

Onze dj heeft het super gedaan op onze koerdisch-nederlandse bruiloft! Het is hem gelukt om iedereen te vermaken. Hij stond open voor de wensen en suggesties van de gasten en speelde hier prima op in. Wij waren dik tevreden en daarom ook een dikke 10 voor de dj! Voor de rest een super goede communicatie met the dj company. Super enthousiast en mailtjes wat ons een super goed gevoel gaf. Bij vragen/opmerkingen gelijk een reactie en voor de bruiloft nog een fijne mail wat geruststelde. Al met al, een super organisatie top communicatie en een super feest! Heel erg bedankt voor alles namens ons allebei! Deniz en Daniëlle (bruidspaar)
Deniz & Daniëlle – Bruiloft

”Zorgvuldig voorbereid en helemaal naar onze wens!”

We hebben een super feest gehad dat zeker door de hele goede sfeer en muziek voor ons onvergetelijk is geworden. Helemaal top! Zorgvuldig voorbereid en helemaal naar onze wens!
Esther – Verjaardag

”Bram voldeed aan onze wensen”

Prettig contact, via internet hebben wij jullie gevonden. Fijn direct reactie en goed overleg. Jammer dat de DJ die uiteindelijk kwam niet op jullie site stond met recensies. Maar Bram is een prettige persoonlijkheid, vriendelijk, klantgericht en voldeed aan de wensen van ons en van onze gasten. Prima apparatuur, op tijd aanwezig en goed de sfeer opgebouwd.
Henriëtte – Feest

”Communicatie voorafgaand was uitstekend, bij DJBram.nl is iedereen helder en duidelijk in de communicatie, ze zijn goed te bereiken en denken mee.”

We zijn erg tevreden over DJBram.nl. De DJ heeft op onze bruiloft een super mooi feest neergezet, waarbij het helemaal losging voor jong en oud, iedereen stond op de dansvloer. Grote aanrader. Communicatie voorafgaand was uitstekend, bij DJBram.nl is iedereen helder en duidelijk in de communicatie, ze zijn goed te bereiken en denken mee.
Maarten – Bruiloft

”We zijn super blij met onze keuze voor DJBram.nl en bevelen hem iedereen aan.”

We zijn via een ander stel bij DJBram.nl terechtgekomen. We hoorden vooraf goede verhalen en de hoge verwachting heeft de DJ helemaal waargemaakt. Hij zorgde ervoor dat de dansvloer de hele avond volstond en iedereen, jong en oud, losging! Super tof hoe goed hij op de sfeer weet in te spelen en iedereen, ja zelfs mijn opa, aan het dansen krijgt met de diverse muziek. We zijn super blij met onze keuze voor DJBram.nl en bevelen hem iedereen aan.
Emmelie – Bruiloft

”Er werd enthousiast gedanst.”

Wij geven een 10. Wij hadden een jonge DJ via DJBram.nl met een andere jonge collega. Ze waren zeer enthousiast en hebben zich goed gehouden aan de voorkeuren die wij opgegeven hadden en ook konden ze goed inspelen op de groep. Er werd enthousiast gedanst. Het was een geslaagde avond en zeker een aanrader.
Nicole – Bruiloft

”Al met al; HET WAS HELEMAAL FANTASTISCH! ”

Wat een prettige organisatie voorafgaand aan ons feest! Met vertrouwen keken wij daarom uit naar onze feestavond. Wij kozen 70s & 80s en de DJ koos precies die nummers die het feest op de dansvloer maakten.

Toen de wat jongere gasten op de dansvloer overbleven schakelde de DJ geruisloos over naar de nummers die meer aansloten bij hun leeftijd. Zodra de 40-plussers weer uitgerust waren was het weer helemaal 70s & 80s. Perfect aangevoeld!

Geen ongemakkelijke overgangen meegemaakt. Een spontaan moment van een zingende zoon werd perfect geregeld. Al met al; HET WAS HELEMAAL FANTASTISCH!

Ik zal DJBram.nl zeker aanraden bij wie er maar een feestje wil vieren.
Mieke – Jubileum

”Heel hartelijk bedankt voor jullie grote bijdrage aan onze onvergetelijke bruiloft!”

We zijn bij DJBram.nl terechtgekomen via internet, aangezien we in Zweden wonen was het voor ons de beste en snelste optie. De website sprak ons erg aan en nadat we het eerste contact gelegd hadden, waren we overtuigd de juiste keuze gemaakt te hebben. De service is steengoed. De communicatie is open en duidelijk, ze zijn altijd bereikbaar zowel voor, tijdens als na het feest.

De avond zelf was 1 grote dance party, we hebben enorm goede feedback gehad van onze gasten en ons voornemen een knalfeest te hebben was in elk opzicht geslaagd. De DJ integreerde onze wensen naadloos in zijn set en kreeg iedereen aan het dansen. Eén van de dingen die er voor ons uitsprong, was dat hij na onze openingsdans en aansluitende openingsnummer Get Busy van Sean Paul instartte; een track die wij nergens hebben aangegeven en ook niet op onze Spotify playlist stond, maar wat een voltreffer! De toon van de avond werd direct gezet en we hebben genoten van elke minuut en elke track. Chapeau!

Heel hartelijk bedankt voor jullie grote bijdrage aan onze onvergetelijke bruiloft!
Pieter & Maria – Bruiloft

”Er zijn altijd wel op- en aanmerkingen, daarom heb ik die ook terug gegeven. Maar de DJ heeft het super gedaan en we kregen ook genoeg lovende woorden over hem. ”

De DJ begon met opbouwen na het diner. Ik denk om ons niet te storen, omdat we door het weer genoodzaakt waren om binnen te eten en hij in de hoek moest opbouwen. Hierdoor begon hij pas met opbouwen toen gasten al binnen kwamen. Hij had van ons eerder mogen opbouwen. Hij had het beter even kunnen vragen. Maar misschien heeft hij dat ook gedaan en heeft iemand anders hem weer iets anders gemeld. Dat weet ik niet. Ik geef het alleen even terug. Hij was overigens wel super snel in het opbouwen!

Verder had van ons er al iets sneller iets meer tempo in de muziek gemogen. Je merkte ook dat veel mensen later pas echt mee gingen dansen. Ik had zelf een muzieklijst aangeleverd en daar had hij van mij nog iets meer mee mogen doen dan hij gedaan heeft. Maar zijn eigen muziek sloot verder goed aan hoor! Ik heb van tevoren niet veel gecommuniceerd met de DJ: ik heb een paar mails gestuurd, maar kreeg niet heel veel terug. Toen hij echter mailde: “komt goed”, toen heb ik het losgelaten. Op het feest heb ik de DJ niet gesproken. We hebben alleen even ‘duimpjes omhoog’ uitgewisseld.

De communicatie met DJBram.nl was prima! Jullie zijn helder en duidelijk, heel fijn. We kozen voor DJBram.nl, omdat de eigenaar van de Oranjerie hier ons op heeft gewezen. Het feest was super!! Een hele mooi avond. Ik heb het meest genoten van het dansen! Velen met mij. Er zijn altijd wel op- en aanmerkingen, daarom heb ik die hierboven ook terug gegeven. Maar de DJ heeft het super gedaan en we kregen ook genoeg lovende woorden over hem.
Laura – Bruiloft

”Hij kreeg ons “oudjes” nog gewoon de dansvloer op!”

Door allerlei omstandigheden waren we heel laat met het regelen van een DJ voor onze bruiloft, dus op internet gezocht en de site van DJBram.nl zag er betrouwbaar en professioneel uit en dat zijn ze dus ook! We hebben er geen omkijken naar gehad, alles was vlot en goed geregeld, opbouwen in de ruimte waar we ook de ceremonie en diner hadden zonder dat we er last van hebben gehad. De DJ was een sympathieke DJ die goed inspeelde op de sfeer waardoor we een topfeest hebben gehad! Hij kreeg ons “oudjes” nog gewoon de dansvloer op!
Hedwig – Bruiloft

”Het was een top feest waarbij iedereen genoot op de dansvloer.”

​Wij hebben eerder al 2 bruiloften meegemaakt met DJBram.nl hierdoor wisten we precies wat we kregen. Het was een top feest waarbij iedereen genoot op de dansvloer. De communicatie verliep soepel, in de voorbereiding met elkaar besproken wat er nodig was op de locatie en onze muziek smaak. Wij hebben de DJ de vrijheid gegeven in de te kiezen muziek. nummer aanvragen was mogelijk. Het  was een top feest!
Robbert – Bruiloft

”Het was een zeer geslaagd feestje en er is uiteindelijk lekker gedanst.”

Wij hadden DJBram.nl ingehuurd voor mijn 50e verjaardagsfeest. De communicatie vooraf was erg duidelijk en vriendelijk. Het was een zeer geslaagd feestje en er is uiteindelijk lekker gedanst. Wat ik een klein beetje mistte bij de DJ was dat hij de mensen niet echt op de dansvloer heeft geroepen maar verder was zijn muziekkeuze prima en ook verzoekjes waren geen probleem. Dus zeker voor herhaling vatbaar.
Cindy & Andre – Jubileum

”Namens al mijn collega’s: Top!”

Na wat slechte DJ’s te hebben gehad in het verleden ben ik kritischer gaan zoeken op google. Ik heb veel recensies gelezen en DJ Bram had veel goede recensies, daarom heb ik jullie benaderd. De communicatie was prima en duidelijk. De DJ zelf was erg vriendelijk en wist precies wat de sfeer nodig had. Er wordt bij onze bedrijfsfeesten niet heel veel gedanst, maar de jeugd wilde op een gegeven moment wel een gokje wagen en daar speelde hij prima op in. De photobooth is ook zeker een aanrader! Van te voren een leuk gesprek gehad met de DJ over de muziekwensen voor het feest. Omdat het een “Texas” Themafeest was wilden we heel graag ook dat de muziek daarbij zou passen. Hij had dit verzoek niet vaak en moest daarvoor wel nog wat leuks “zoeken”. Uiteindelijk is het hem goed gelukt! De Texas-sfeer kwam duidelijk naar voren door de muziek en later kwamen de gezellige dansnummers ook nog voorbij. Namens al mijn collega’s: Top!
Aline – Bedrijfsfeest

Lees meer

”Alles was mogelijk op de manier waar de bruid en bruidegom het hadden gevraagd. DJBram.nl is zeer flexibel en vult alles zeer professioneel op zijn manier in.”

Mijn zoon had DJBram.nl gevraagd om op zijn bruiloft te draaien. Het werd een groot succes. Het feest begon om 21.00u- en duurde tot 2.00u. Al deze uren werd er gedanst. Dit kwam omdat de DJ het publiek prima aanvoelde. De muziek aanpaste op die momenten die daar om vroegen. Dat de muziek telkens weer prima aansloot op dat wat verwacht werd door de feestgangers. Dat kwam zeker ook omdat er van te voren veel was doorgesproken. Alles was mogelijk op de manier waar de bruid en bruidegom om hadden gevraagd. DJBram.nl is zeer flexibel en vult alles zeer professioneel op zijn  manier in. Ik zal zeker DJBram.nl aanbevelen bij vrienden en bekende.
Vincent – Bruiloft

”Het was een perfect feest en we hebben van begin tot einde de “dansvloer” vol gehad en van heel veel mensen alleen maar complimenten over de DJ gehad.”

Het was een perfect feest en we hebben van begin tot einde de “dansvloer” vol gehad en van heel veel mensen alleen maar complimenten over de DJ gehad.
De DJ, die draaide deze avond, deed onopvallend en met plezier z’n werk. Verzoekjes werden naadloos ingepast. Ons verzoek een mix jaren 80-90-00 heeft hij geweldig ingevuld.  Echt, we zijn nog steeds superenthousiast en hebben geen tel spijt van onze keuze. DJBram.nl is door “de Zalmen” (feest locatie) aanbevolen en als iemand het ons vraagt zullen we zeker DJBram.nl ook aanbevelen.
Hans – Verjaardag

”Ik ben heel tevreden over het verloop van mijn feest!”

Ik ben heel tevreden over het verloop van mijn feest! De DJ heeft heel goed begrepen wat mijn bedoeling was met het feest en heeft goed ingespeeld op mijn wensen en die van mijn gasten. Ook de communicatie met jullie vond ik uitstekend verlopen. Het uitgebreide intake formulier bleek ook nuttig.
De professionele uitstraling van de site was voor mij ook doorslaggevend om voor DJBram.nl te kiezen, alhoewel ik voor die tijd nog geen ervaring met DJBram.nl had. Al met al kijk ik terug op een geslaagd feest mede dankzij jullie inbreng. Dank!
Trudy – Verjaardag

”De hele avond heeft de dansvloer vol gestaan en dat was geen makkelijke opgave met een publiek in de leeftijd van 15 tot 65 jaar.”

Wij hebben voor DJ Bram.nl gekozen omdat we op zoek waren naar een DJ om onze avond muzikaal te omlijsten. Wij hadden een walking-dinner/diner dansant waarbij we het eerste uur wat achtergrond muziek wilde om daarna met de voetjes van de vloer te gaan.

De DJ heeft de sfeer op de avond perfect aangevoeld. We hadden voor het feest nog wat “zorgen” gezien zijn jonge leeftijd, maar dat was geheel onterecht! De hele avond heeft de dansvloer vol gestaan en dat was geen makkelijke opgave met een publiek in de leeftijd van 15 tot 65 jaar. Iedereen is aan bod gekomen. De DJ heeft er mede voor gezorgd dat wij een meer dan geweldige avond hebben gehad. HET WAS TOP!!!
Tanja & Jan – trouwfeest

”Van even uitpuffen en bijkomen van het dansen kwam niet veel, want het volgende gave nummer werd al weer gedraaid!”

Wij hadden voor DJBram.nl gekozen op aanraden van Kastanjelaan13 in Velp, waar het feest werd gehouden. We hebben het allemaal zo leuk gehad! Volgens mij heeft echt iedereen wel op de dansvloer gestaan.

Van even uitpuffen en bijkomen van het dansen kwam niet veel, want het volgende gave nummer werd al weer gedraaid! Ik ben zelf een paar keer naar buiten gegaan om vervolgens bijna meteen weer om te draaien en naar binnen te gaan, want “op dit nummer moet ik toch echt dansen!”

Echt super qua muziekkeuze.
Melanie & Frank – Verjaardag

”Wij zouden DJBram.nl zeker aanraden om te kiezen voor je feest/bruiloft.”

We hebben voor onze bruiloft gekozen voor DJBram.nl, omdat we hem eerder hebben horen draaien op een bruiloft. Zijn enthousiasme en gevoel voor muziek sloot goed aan bij het publiek. Bij ons had hij echter nog een extra uitdaging. Onze muzieksmaken verschillen enorm, maar de DJ wist hier perfect op in te spelen door het juiste genre en de juiste nummers op het perfecte moment te draaien. Dankzij de goede muziek keuze is er de hele avond gedanst op onze festivalbruiloft. Wij zouden DJBram.nl zeker aanraden om te kiezen voor je feest/bruiloft.
Lyotte & Ewout – Trouwfeest

”Ik heb later ook nog van collega dj bedrijven ook begrepen dat zij erg te spreken waren over djbram.nl.”

We hebben vooraf een hoop dj bedrijven bekeken. Wat er voor mij bij djbram.nl gelijk uitsprong waren de leuke filmpjes op de site, met leuke muziek en echt volle dansende trouwzalen. Dit is precies wat ik ook zocht. In de mail bleek al gauw dat djbram.nl erg goed aansloot op mijn muziekwensen. Ik heb later ook nog van collega dj bedrijven ook begrepen dat zij erg te spreken waren over djbram.nl. Daarmee was de kous toen eigenlijk wel af.

Er is top gedanst. Er is gekaraoked, er is gesprongen, er is uit volle borst meegeblerd… De DJ wist steeds de juiste platen aan te zetten om de mensen in beweging te krijgen. Helemaal goed.

Communicatie vooraf was ook goed. Ik heb 2 maal gebeld met de DJ om voor te bespreken, en hij kon zich al gauw helemaal vinden in de opzet. De opening en de afsluiting waren vooraf opgezet, en de DJ heeft dit perfect laten verlopen. Ook complimenten voor de opbouw; hier hebben wij niets van gemerkt, en dat is goed! Wij kwamen terug van het eten, en ineens was de zaal omgetoverd tot een feestzaal, en de DJ draaide gelijk al erg lekkere muziek. Al met al ben ik ontzetten blij met onze keuze voor djbram.nl!

Ik wil echt complimenten geven aan onze DJ. Wij hebben echt een geweldige avond gehad! Het contact vooraf was al erg goed, en hij heeft de feestavond echt een succes gemaakt. Heeft goed ingespeeld, heeft top meegewerkt aan alle verzoeken, en heeft gezorgd voor een geweldige afsluiting. Complimenten!
Laurens & Didi – Trouwfeest

”Iedereen heeft de hele avond op de dansvloer gestaan, wat wil je nog meer!”

We hebben voor DJBram.nl gekozen omdat ik op een ander feestje een DJ had gehoord. Alles was snel rond en geregeld!! Super fijn en ja de avond het feest was echt fantastisch!! Iedereen heeft de hele avond op de dansvloer gestaan, wat wil je nog meer…!!! dikke aanrader. Zie hier het filmpje!
Thijs & Nicolette – Trouwfeest

”We hebben echt genoten van de muziekkeuze. Volgens mij jij ook? haha!”

Wij vonden jullie erg goed. We hebben echt genoten van de muziekkeuze. Volgens mij jij ook? haha! We hebben zelf lekker kunnen dansen en de meeste gasten ook. Een aantal gasten niet, maar dat zijn gewoon wat oudere mensen en geen echte feestbeesten/ dansers. Zie hier het filmpje!
Sally & Ties – Trouwfeest

”In 1 woord GEWELDIG! Dank je wel!”

Een DJ kan een feest maken en breken… De DJ van DJBram.nl heeft ons feest gemaakt! Zeer vriendelijke en professionele DJ! Speelt goed in op wat er op de dansvloer gebeurt! En voor de kinderen op ons feest was het helemaal onvergetelijk! Nog steeds hebben de kinderen het erover. Allemaal DJ’s in een dop!

In 1 woord GEWELDIG! Dank je wel! Bekijk hier het filmpje.
Ed en Sharon – Trouwfeest

Sally & Ties – Trouwfeest

”We kijken terug met een grote glimlach, zere kaken van blijdschap!”

Ik koos voor DJBram.nl omdat op een feestje van mijn werk herinner ik me dat bij zijn openingsplaat direct iedereen de dansvloer op rende. Is er op jouw feest lekker gedanst? Fuck Yeah! Het bruidspaar is de dansvloer niet af geweest. Elk nummer was weer een feestje! We kijken terug met een grote glimlach, zere kaken van blijdschap. De DJ heeft geluisterd naar onze wensen en voelde op de avond zelf onze gasten perfect aan. De complimenten bleven binnenstromen! Hoe ging de communicatie? Helemaal prima. De DJ heeft geluisterd naar onze wensen en voelde op de avond zelf onze gasten perfect aan. Bekijk het filmpje hier!
Carmen en Dire – Trouwfeest

”We kijken terug met een grote glimlach, zere kaken van blijdschap!”

Wij hebben een DJ van DJBram.nl gezien op de bruiloft van Jiska en Julian, naar aanleiding van dit feestje wilde we ook graag dat deze DJ op onze bruiloft zou draaien. De DJ speelt erg goed in op het publiek en komt relaxed over, precies wat je wil op een bruiloft. Check het filmpje hier!
Michelle en Mathieu – Trouwfeest

”Wij vonden het een topfeest, zelfs het personeel van de locatie was te spreken over de draaikunsten.”

Een feest met zeer gevarieerd publiek. Wij konden ons niet voorstellen dat het feest zo op gang zou komen. Zeker niet omdat een groot deel van de gasten er al een lange dag op had zitten. Toch is het de DJ gelukt vrijwel iedereen op de vloer te krijgen, door verschillende genres te gebruiken! Zeker de vogeltjesdans en de Macarena vielen in de smaak. Ook de verzoekjes van de gasten zijn ingewilligd op de momenten dat het kon. Wij vonden het een topfeest, zelfs het personeel van de locatie was te spreken over de draaikunsten. Check het filmpje hier!
Erwin & Denise – Trouwfeest

”We hebben mede dankzij DJBram.nl een top feest gehad!”

We hoorden via vrienden van ons dat DJBram.nl een erg goede DJ show is. Daarom besloten we om hun te boeken voor onze bruiloft. En dit bleek ook helemaal waar, we hebben mede dankzij hun een top feest gehad! We hebben ervan genoten dat er nummers werden gedraaid waardoor iedereen op de dansvloer kwam. De communicatie verliep goed via de mail, erg prettig dat DJBram.nl flexibel is, en een goede service had om extra dingen te regelen. Check het filmpje hier!
Nard & Vera – Trouwfeest

”Wij vonden het super en raden DJBram.nl iedereen aan!”

Wat een fantastisch feest hebben wij gehad met dank aan DJBram.nl! Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad en genieten met z’n allen nog steeds na. Iedereen ging helemaal los op de dansvloer. Als er aanvraag werd gedaan voor een nummer dan pakte de DJ dat direct op. Als er een bepaald genre werd gedraaid wist de DJ daar heel goed op door te gaan en de DJ voelde ook goed aan wat voor genres er gedraaid moesten worden. Wij vonden het super en raden DJBram.nl iedereen aan! Check het filmpje hier!
Marijke & Tim – Trouwfeest

”De DJ draaide fantastisch, het geluid was perfect!”

Recensie Robin: Onze eerste indruk tijdens het intake gesprek was meteen al goed!! Afgelopen vrijdag was ons feest en de DJ heeft super gedraaid, perfecte muziek keuze gemaakt precies naar wens! Bijna iedereen was op de dansvloer te vinden. Nogmaals bedankt, voor ons was het een top feest!

Recensie Tom: Bedankt voor de perfecte avond! De DJ draaide fantastisch, het geluid was perfect! We hebben echt genoten en vooral het laatste halfuurtje was heeeeeerlijk. Ik zal DJBram.nl iedereen aanraden, het kon niet beter. Bedankt voor alles. Check het filmpje hier!
Robin & Tom – Trouwfeest

”De DJ heeft de verwachtingen meer dan waargemaakt.”

Vanuit feestlocatie Kastanjelaan 13 wordt DJBram.nl van harte aanbevolen, zij zijn hier huis-DJ. De DJ heeft de verwachtingen meer dan waargemaakt. Van te voren is geïnventariseerd wat mijn wensen waren, hetgeen vervolgens prima is ingevuld. Tijdens de avond speelt de DJ goed in op wensen van jong en oud. Heerlijk gedanst op een supersonische verlichtte dansvloer die het plaatje compleet maakte. Een top feestje dus! Check het filmpje hier!
Jan Jaap – Verjaardagsfeest

Als extraatje de fotobooth was een leuk succes!”

We hadden de DJ al eens op een feestje meegemaakt en omdat het goed was had ik zijn visitekaartje meegenomen. Dus toen we met de personeelsvereniging West Active besloten een feest te geven was de keuze snel gemaakt. Communicatie is snel en goed. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Als extraatje de fotobooth was een leuk succes. Ik heb heerlijk gedanst en dat vind ik belangrijk op een feestje! Bekijk een filmpje!
Rabobank West Betuwe – Personeelsfeest

”De DJ wist de juiste nummers te kiezen waardoor iedereen helemaal uit z’n dak ging!”

We hadden DJBram.nl al eens eerder gehoord op een feestje, dit sprak ons aan. De locatie van ons feest werkt vaak samen met DJBram.nl dus dit leek ons een goed idee. 

De communicatie vooraf verliep prettig, de DJ vroeg ons welke muziekstijlen we graag wilden horen en hoe het feest eruit moest zien. We hebben de nummers gehoord die we graag wilden horen en het feest kwam heel goed op gang. De DJ speelde goed in op het publiek waardoor er flink gedanst werd. Het was best spannend omdat er zo veel verschillende mensen bij elkaar kwamen die elkaar niet kenden (ook internationaal) maar het is een fantastisch feest geworden! De DJ wist de juiste nummers te kiezen waardoor iedereen helemaal uit z’n dak ging! We denken terug aan ons feest met een grote glimlach en mochten we ooit weer een feest geven zullen we DJBram.nl zeker nog een keer vragen om te komen draaien! Bekijk een filmpje!
Anouk & John – Trouwfeest

Ken DJBram.nl van

The Perfect Wedding Bruiloftervaring.nl Trouwen.nl Toptrouwlocaties.nl

DJBram.nl
4.8
Gebaseerd op 31 beoordelingen
powered by Google
Sabine LarsSabine Lars
11:54 08 Sep 22
DJ Bram heeft de muziek op ons bruiloftfeest verzorgd. DJ Julian was onze DJ. Top ervaring! vanaf het begin heldere communicatie en snelle reactie - ook de communicatie met DJ Julian verliep professioneel, en niets was te ingewikkeld. Wij hebben ook een photobooth gehuurd en dit ging ook top. Het feest was dankzij deze goede DJ erg geslaagd, goede mix van stijlen waardoor iedereen lekker aan het dansen was!
Bram van VeldhuisenBram van Veldhuisen
14:52 01 Aug 22
We hebben DJBram.nl ingehuurd voor een feest. Voorafgaand hebben we diverse malen contact gehad om alles voor te bereiden.De avond zelf was te gek, de DJ heeft het top gedaan en ik ben heel blij met deze onvergetelijke dag!
Kaylee van DamKaylee van Dam
10:15 27 Jul 22
DJBram.nl hebben wij geboekt voor een trouwfeest, als ceremoniemeester had ik de verantwoordelijkheid om alles te regelen. Het was heel prettig om alles te organiseren en regelen met deze partij, communicatief snel en accuraat.
Ik heb DJ Bram ingehuurd voor mijn verjaardag en alles was top geregeld. De muziek was perfect en het dak ging eraf. Er werd goed ingespeeld op het publiek en mijn wensen. Het contact vooraf verliep prettig. Al met al een perfect feest!
Catherine WillemseCatherine Willemse
14:13 08 Jul 22
We hebben een fantastische avond gehad. Van begin tot eind heeft de dansvloer vol gestaan, en achteraf hebben we alleen maar gehoord hoe goed de DJ was. De communicatie met djbram.nl verliep soepel, alles was vooraf goed geregeld. Tijdens dé dag verliep alles ook zoals besproken. Wij zijn ontzettend blij met onze keuze!
Floor van den BogaartFloor van den Bogaart
08:37 30 Sep 19
Dj Bram heeft op ons huwelijksfeest gedraaid. Alleen maar alle lof! Goed gedraaid, het was echt direct een te gek feest. Reageert ook relaxed als er iemand per ongeluk tegen zijn dj booth aan botst. Aanrader!!!!!
Sofie CroonenbergSofie Croonenberg
14:14 20 Jun 19
Toen ik Bram vroeg naar de mogelijkheden van DJBram voor mijn verjaardag was hij meteen enthousiast, superleuk!. Hij is erg gemotiveerd om van elk feest en evenement iets tofs te maken dus zeker aan te raden!!
Annet de RuiterAnnet de Ruiter
18:09 12 Mar 19
Wat een fantastische bruiloft hebben wij gehad door DJ Bram!!! Van begin tot eind heerlijke nummertjes waar iedereen helemaal op los ging. Het feest was AAN. Daardoor hebben we niet alleen de dag, maar ook de avond van ons leven gehad. Zelfs de trouwsceptici hebben we kunnen overtuigen dat bruiloften verre van saai hoeven te zijn. 😉 Het dak ging er compleet af. Ook de fotozuil was een groot succes. Dankjewel Bram!!!
Judy VeldhuisenJudy Veldhuisen
10:32 17 Dec 18
Wij hebben DJBram.nl ingehuurd voor het trouwfeest van een vriendin. De communicatie verliep heel fijn en we hadden direct contact met de DJ die kwam draaien. Het toffe is dat de voorbereiding uiteindelijk tot uiting kwam tijdens het feest. Er is de hele avond gedanst en iedereen vond het geweldig, dit hebben we achteraf nog vaak gehoord. Zoek je een professionele DJ show die voor gemend publiek kan draaien? Ga dan voor DJBram.nl!
Wij hadden de eer om als eerste bruidspaar een feest te geven waarin niet alleen wij, maar ook de Stempaal van DJ Bram letterlijk centraal stond. Hiermee konden onze gasten zelf stemmen voor welk muziekgenre de komende 15 minuten gedraaid zou worden. Een superleuke manier die niet alleen zorgde voor veel variatie in de muziek, maar ook voor interactie tussen de gasten. Supergezellig dus! Daarom niets minder dan 5 sterren voor (de organisatie door) DJ Bram en (het draaien door) DJ Casper!
Tanja Van HaarenTanja Van Haaren
04:57 05 Sep 18
Muziekkeuze van DJ Bram: 9Inspelen op sfeer: 9Service en klantvriendelijkheid van DJ Bram: 9Service en communicatie voorafgaand aan het feest: 9Wij hebben voor DJ Bram.nl gekozen omdat we op zoek waren naar een dj om onze avond muzikaal te omlijsten.Wij hadden een walking-dinner/diner dansant waarbij we het eerste uur wat achtergrond muziek wilde om daarna met de voetjes van de vloer te gaan.DJ Des heeft de sfeer op de avond perfect aangevoeld. We hadden voor het feest nog wat "zorgen" gezien zijn jonge leeftijd, maar dat was geheel onterecht!De hele avond heeft de dansvloer vol gestaan en dat was geen makkelijke opgave met een publiek in de leeftijd van 15 tot 65 jaar. Iedereen is aan bod gekomen.DJ Des heeft er mede voor gezorgd dat wij een meer dan geweldige avond hebben gehad. HET WAS TOP!!!
caspar Smitscaspar Smits
13:19 31 Dec 17
We kozen voor DJ BRAM, omdat zijn website/ Facebookpagina/ reviews/ blogs en dergelijke ons erg aanspraken. Dus puur op gevoel.En dat gevoel bleek meer dan te kloppen! De communicatie verliep prettig, er was veel mogelijk. We zijn zeer blij dat we voor DJ BRAM gekozen hebben. Hij heeft onze bruiloft tot een knalfeest weten te maken!Hij wist goed in te spelen op de sfeer en kreeg het voor elkaar om de dansvloer de hele avond vol te hebben, iedereen ging echt uit hun dak!Onze gasten waren ook ontzettend enthousiast:'als ik ooit trouw, dan wil ik dezelfde dj op mijn feest!', 'zo'n gave bruiloft heb ik nog nooit meegemaakt!', wow, wat een goede DJ, die voelt de sfeer echt goed aan!', 'wat een feest!'De opbouw van de nummers was erg goed, we begonnen met onze openingsdans en daarna wist hij meteen pakkende nummers te draaien. Wat de rest van de avond ook lekker zo doorging. De avond sloot hij op een mooie manier af, hij zorgde ervoor dat wij nog even in het middelpunt stonden en daarna nog even losgaan met alle gasten. Fijn om dat een DJ allemaal toe te kunnen vertrouwen.Kortom: DJ BRAM een absolute aanrader als je een knalfeest wilt =)!!!!!!DJ BRAM, nogmaals heel erg bedankt! Wat was het geweldig :D!Groetjes, Hanneke en Cas
Jaycee ten WestenendJaycee ten Westenend
12:12 17 Oct 17
Wij kozen voor Dj bram omdat die erg aardig is, makkelijk in contact en ervaring heeft met verschillende soorten feesten. Wij voelde ons erg op ons gemak bij hem, en kozen ervoor om hem als Dj op onze bruiloft te laten draaien. Hij had onze openings dans nummers goed door elkaar gemixt en de hele avond heeft die goeie en feestelijke nummers gedraaid. We kregen zelfs complimenten van de organisatie van onze bruiloft dat ze het fijne en leuke muziek vonden.Zoekt u een dj voor een feestje, dan raad ik u Dj bram zeker aan!Groetjes Jeroen en Jaycee
Sh T.Sh T.
08:56 20 Jul 17
Een dj kan een feest maken en breken... Dj Bram heeft ons feest gemaakt! Zeer vriendelijke en professionele Dj! Speelt goed in op wat er op de dansvloer gebeurt! En voor de kinderen op ons feest was het helemaal onvergetelijk! Nog steeds hebben de kinderen het erover. Allemaal dj's in een dop!In 1 woord GEWELDIG! Dank je wel Bram!
John BremnerJohn Bremner
19:35 17 Mar 17
We hadden DJ Bram al eens eerder gehoord op een feestje, dit sprak ons aan. De locatie van ons feest werkt vaak samen met Bram dus dit leek ons een goed idee.De communicatie vooraf verliep prettig, Bram vroeg ons welke muziekstijlen we graag wilden horen en hoe het feest eruit moest zien. We hebben de nummers gehoord die we graag wilden horen en het feest kwam heel goed op gang. Hij speelde goed in op het publiek waardoor er flink gedanst werd. Het was best spannend omdat er zo veel verschillende mensen bij elkaar kwamen die elkaar niet kenden (ook internationaal) maar het is een fantastisch feest geworden! Bram wist de juiste nummers te kiezen waardoor iedereen helemaal uit z'n dak ging! We denken terug aan ons feest met een grote glimlach en mochten we ooit weer een feest geven zullen we DJ Bram zeker nog een keer vragen om te komen draaien!
Max OostveenMax Oostveen
14:51 21 Feb 17
Erg professionele DJ show. Voor een bruiloft hebben wij DJBram.nl ingehuurd om te komen draaien. De communicatie vooraf was perfect. De online intake en de persoonlijke benadering vonden wij erg prettig. Het feest zelf ging ontzettend snel voorbij, wat wel aangaf hoe gesmeerd het liep. De DJ speelde perfect in op de gasten en hij nam ook mee wat er in de voorbereiding besproken is. Een echte aanrader!
Maurits van VeenMaurits van Veen
11:20 23 Nov 16
DJ Bram hebben we al meerdere malen op verschillende feestjes zien draaien en elke keer wist hij in een handomdraai de zaal helemaal los te krijgen. Mede hierom hebben wij DJ Bram gevraagd om ook op ons trouwfeest te komen draaien.De communicatie voor het feest verliep heel goed. Daarnaast hebben wij een week voor het feest nog met elkaar kennisgemaakt en met een biertje de laatste details doorgelopen. Erg relaxed. Bram is ervaren, professioneel en denkt mee waar nodig. Dat vonden wij erg prettig.Het feest zelf was precies waar we van tevoren op hadden gehoopt! De hele avond heeft de dansvloer volgestaan met feestende mensen. Bram heeft met zijn goede muziekkeuzes en zijn enthousiasme, ons en onze gasten een geweldig trouwfeest bezorgd. Dat zullen wij niet snel vergeten!
Martijn PostmaMartijn Postma
13:39 14 Nov 16
Wij hebben DJBram geboekt voor het Sportgala van de Sportraad Utrecht tijdens de UITweek. Het feest was in Club Poema in Utrecht. Bram heeft in de voorbereiding meegedacht en dit tijdens het feest perfect uitgevoerd. De hele avond stond de dansvloer vol. De muziek werd juist aangepast aan het publiek en de stemming in de zaal. Top-avond gehad!
Joke HofJoke Hof
19:16 16 Jan 15
Ik kom regelmatig op de dansfeesten van Bram. Daar komen veel mensen op af. De muziek en de sfeer zijn goed en hij krijgt de mensen altijd op de dansvloer. Organiseer je en feest dan is hij een topper!
js_loader

Huur een DJ zonder zorgen:

  • Duidelijke all-in prijzen
  • Altijd een ervaren DJ voor jouw feest
  • Reiskosten inclusief en gratis backup DJ
  • 100% dansgarantie met jouw favoriete muziek
  • Persoonlijke planner
Bedrijfsfeest Soia

Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Onze DJ’s halen het dak eraf!

Onze DJ’s halen het dak eraf!

Onze DJ’s halen het dak eraf!

Onze DJ’s halen het dak eraf!

Onze DJ’s halen het dak eraf!