Skip to main content

De vinyl DJ voor jouw feest!

Of het nu een verjaardag is, een bruiloft of een jubileum, een dj die enkel vinyl draait zorgt ongetwijfeld voor een speciale ervaring. Alle oude hits komen voorbij op het ‘zwarte goud’ en creëren een echte sfeer zoals ‘vroegah’.

Jouw DJ show

DJ team DJBram.nl

vinyl DJ voor je evenement, congres of feest.

Alle klassiekers van de jaren ’60 tot en met de jaren ’80 hebben we op vinyl aangeschaft. Of het nu de discoklassiekers uit de jaren 70 zijn of de dansbare soul en funk uit de jaren 60: in onze platenkast staat alles gebroederlijk naast elkaar. En, dat éne nummertje bij de dj aanvragen kan natuurlijk altijd (ja, óók Paradise by the Dashboard Light).

Een vinyl DJ huren zonder zorgen

Jullie bedenken natuurlijk hoe jullie feest eruit komt te zien. Wij zorgen in ieder geval voor de beste vinyl-dj (inclusief uitgebreide collectie dansnummers). Voorafgaand stemmen we precies af wat jullie wensen zijn en de mogelijkheden van de locatie. Ook kunnen we daarnaast professioneel geluid en een strakke lichtshow voor jullie regelen.

Klantreviews voor onze vinyl DJ’s

Het belangrijkste is dat jullie en alle gasten van het feest genieten. Daarom nemen wij voorafgaand aan het feest uitgebreid alle wensen door. Na afloop van het feest evalueren wij de avond. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Huur een vinyl DJ zonder zorgen:

Ervaar de unieke charme van vinyl met een zorgeloze vinyl DJ van DJBram.nl! Of je nu een vintage themafeest, een intieme bijeenkomst of een speciaal evenement organiseert, onze ervaren vinyl DJs brengen de warme klanken van vinylplaten tot leven. Met een uitgebreide collectie van diverse muziekgenres en hun deskundigheid in het mixen van vinyl, creëren ze een nostalgische en authentieke sfeer. Bij DJBram.nl regelen wij alles, van hoogwaardige vinylapparatuur tot een vlekkeloze uitvoering, zodat jij je kunt ontspannen en genieten van de unieke vinylervaring. Huur een vinyl DJ zonder zorgen bij DJBram.nl en beleef een memorabel evenement!

Veelgestelde vragen

DJ Boeken? Bereken direct de prijs voor jouw feest

Ontvang de prijs voor het huren van jouw DJ. Je ontvangt zo snel mogelijk de prijs per mail en WhatsApp of sms. Wel zo makkelijk. Vraag direct een offerte aan.

DJ voor 1 vaste prijs, inclusief wat?

 • Huur licht en geluid
 • Backup DJ
 • Afstemming met feestlocatie
 • Reis- en parkeerkosten
 • Persoonlijke intake
 • Muzikale voorbereiding
 • Op- en afbouw apparatuur
 • Veilig boeken
 • Btw
 • Non-stop draaien

Wat zijn 10 tips voor het boeken van een vinyl DJ

Natuurlijk! Hier zijn 10 tips voor het boeken van een vinyl DJ:

1. Expertise in vinyl: Zorg ervoor dat de DJ ervaring heeft met het draaien van vinyl en bekend is met de technieken en subtiliteiten ervan.

2. Kwaliteit van de platencollectie: Vraag naar de omvang en diversiteit van de vinylcollectie van de DJ om ervoor te zorgen dat ze een breed scala aan muziekgenres kunnen aanbieden.

3. Verzoeknummers: Bespreek met de DJ of ze openstaan voor verzoeknummers van jou en je gasten om de gewenste sfeer te creëren.

4. Geluidsapparatuur: Zorg ervoor dat de DJ beschikt over hoogwaardige vinylafspeelapparatuur en een geschikt geluidssysteem om de beste geluidskwaliteit te garanderen.

5. Kennismakingsgesprek: Plan een persoonlijk gesprek met de DJ om hun stijl, ervaring en muzikale voorkeuren te bespreken en om te bepalen of er een goede klik is.

6. Vraag om referenties: Vraag naar referenties van eerdere klanten om een idee te krijgen van de DJ’s professionaliteit en prestaties.

7. Contract: Zorg ervoor dat alle details, inclusief de duur van het optreden, prijs, eventuele extra kosten en annuleringsvoorwaarden, schriftelijk worden vastgelegd in een contract.

8. Locatie en setup: Bespreek de technische vereisten en de benodigde opstelling met de DJ om ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voor de locatie van jouw evenement.

9. Stem de muziek af op het evenement: Bespreek de gewenste muziekstijlen en genres die passen bij de sfeer en het thema van jouw evenement.

10. Ervaring en professionaliteit: Kies voor een DJ met voldoende ervaring en een professionele houding om ervoor te zorgen dat het optreden soepel verloopt en aan je verwachtingen voldoet.

Door deze tips te volgen, kun je de juiste vinyl DJ boeken die zorgt voor een unieke en nostalgische muzikale ervaring op jouw evenement.

muzikale muziekwensen djbram

Huur een DJ zonder zorgen:

 • Duidelijke all-in prijzen
 • Altijd een ervaren DJ voor jouw feest
 • Reiskosten inclusief en gratis backup DJ
 • 100% dansgarantie met jouw favoriete muziek
 • Persoonlijke planner
Boek Vinyl dj

Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Onze DJ’s halen het dak eraf!

Onze DJ’s halen het dak eraf!

Onze DJ’s halen het dak eraf!

Onze DJ’s halen het dak eraf!

Onze DJ’s halen het dak eraf!

DJBram.nl
4.8
Gebaseerd op 31 beoordelingen
powered by Google
Sabine LarsSabine Lars
11:54 08 Sep 22
DJ Bram heeft de muziek op ons bruiloftfeest verzorgd. DJ Julian was onze DJ. Top ervaring! vanaf het begin heldere communicatie en snelle reactie - ook de communicatie met DJ Julian verliep professioneel, en niets was te ingewikkeld. Wij hebben ook een photobooth gehuurd en dit ging ook top. Het feest was dankzij deze goede DJ erg geslaagd, goede mix van stijlen waardoor iedereen lekker aan het dansen was!
Bram van VeldhuisenBram van Veldhuisen
14:52 01 Aug 22
We hebben DJBram.nl ingehuurd voor een feest. Voorafgaand hebben we diverse malen contact gehad om alles voor te bereiden.De avond zelf was te gek, de DJ heeft het top gedaan en ik ben heel blij met deze onvergetelijke dag!
Kaylee van DamKaylee van Dam
10:15 27 Jul 22
DJBram.nl hebben wij geboekt voor een trouwfeest, als ceremoniemeester had ik de verantwoordelijkheid om alles te regelen. Het was heel prettig om alles te organiseren en regelen met deze partij, communicatief snel en accuraat.
Ik heb DJ Bram ingehuurd voor mijn verjaardag en alles was top geregeld. De muziek was perfect en het dak ging eraf. Er werd goed ingespeeld op het publiek en mijn wensen. Het contact vooraf verliep prettig. Al met al een perfect feest!
Catherine WillemseCatherine Willemse
14:13 08 Jul 22
We hebben een fantastische avond gehad. Van begin tot eind heeft de dansvloer vol gestaan, en achteraf hebben we alleen maar gehoord hoe goed de DJ was. De communicatie met djbram.nl verliep soepel, alles was vooraf goed geregeld. Tijdens dé dag verliep alles ook zoals besproken. Wij zijn ontzettend blij met onze keuze!
Floor van den BogaartFloor van den Bogaart
08:37 30 Sep 19
Dj Bram heeft op ons huwelijksfeest gedraaid. Alleen maar alle lof! Goed gedraaid, het was echt direct een te gek feest. Reageert ook relaxed als er iemand per ongeluk tegen zijn dj booth aan botst. Aanrader!!!!!
Sofie CroonenbergSofie Croonenberg
14:14 20 Jun 19
Toen ik Bram vroeg naar de mogelijkheden van DJBram voor mijn verjaardag was hij meteen enthousiast, superleuk!. Hij is erg gemotiveerd om van elk feest en evenement iets tofs te maken dus zeker aan te raden!!
Annet de RuiterAnnet de Ruiter
18:09 12 Mar 19
Wat een fantastische bruiloft hebben wij gehad door DJ Bram!!! Van begin tot eind heerlijke nummertjes waar iedereen helemaal op los ging. Het feest was AAN. Daardoor hebben we niet alleen de dag, maar ook de avond van ons leven gehad. Zelfs de trouwsceptici hebben we kunnen overtuigen dat bruiloften verre van saai hoeven te zijn. 😉 Het dak ging er compleet af. Ook de fotozuil was een groot succes. Dankjewel Bram!!!
Judy VeldhuisenJudy Veldhuisen
10:32 17 Dec 18
Wij hebben DJBram.nl ingehuurd voor het trouwfeest van een vriendin. De communicatie verliep heel fijn en we hadden direct contact met de DJ die kwam draaien. Het toffe is dat de voorbereiding uiteindelijk tot uiting kwam tijdens het feest. Er is de hele avond gedanst en iedereen vond het geweldig, dit hebben we achteraf nog vaak gehoord. Zoek je een professionele DJ show die voor gemend publiek kan draaien? Ga dan voor DJBram.nl!
Wij hadden de eer om als eerste bruidspaar een feest te geven waarin niet alleen wij, maar ook de Stempaal van DJ Bram letterlijk centraal stond. Hiermee konden onze gasten zelf stemmen voor welk muziekgenre de komende 15 minuten gedraaid zou worden. Een superleuke manier die niet alleen zorgde voor veel variatie in de muziek, maar ook voor interactie tussen de gasten. Supergezellig dus! Daarom niets minder dan 5 sterren voor (de organisatie door) DJ Bram en (het draaien door) DJ Casper!
Tanja Van HaarenTanja Van Haaren
04:57 05 Sep 18
Muziekkeuze van DJ Bram: 9Inspelen op sfeer: 9Service en klantvriendelijkheid van DJ Bram: 9Service en communicatie voorafgaand aan het feest: 9Wij hebben voor DJ Bram.nl gekozen omdat we op zoek waren naar een dj om onze avond muzikaal te omlijsten.Wij hadden een walking-dinner/diner dansant waarbij we het eerste uur wat achtergrond muziek wilde om daarna met de voetjes van de vloer te gaan.DJ Des heeft de sfeer op de avond perfect aangevoeld. We hadden voor het feest nog wat "zorgen" gezien zijn jonge leeftijd, maar dat was geheel onterecht!De hele avond heeft de dansvloer vol gestaan en dat was geen makkelijke opgave met een publiek in de leeftijd van 15 tot 65 jaar. Iedereen is aan bod gekomen.DJ Des heeft er mede voor gezorgd dat wij een meer dan geweldige avond hebben gehad. HET WAS TOP!!!
caspar Smitscaspar Smits
13:19 31 Dec 17
We kozen voor DJ BRAM, omdat zijn website/ Facebookpagina/ reviews/ blogs en dergelijke ons erg aanspraken. Dus puur op gevoel.En dat gevoel bleek meer dan te kloppen! De communicatie verliep prettig, er was veel mogelijk. We zijn zeer blij dat we voor DJ BRAM gekozen hebben. Hij heeft onze bruiloft tot een knalfeest weten te maken!Hij wist goed in te spelen op de sfeer en kreeg het voor elkaar om de dansvloer de hele avond vol te hebben, iedereen ging echt uit hun dak!Onze gasten waren ook ontzettend enthousiast:'als ik ooit trouw, dan wil ik dezelfde dj op mijn feest!', 'zo'n gave bruiloft heb ik nog nooit meegemaakt!', wow, wat een goede DJ, die voelt de sfeer echt goed aan!', 'wat een feest!'De opbouw van de nummers was erg goed, we begonnen met onze openingsdans en daarna wist hij meteen pakkende nummers te draaien. Wat de rest van de avond ook lekker zo doorging. De avond sloot hij op een mooie manier af, hij zorgde ervoor dat wij nog even in het middelpunt stonden en daarna nog even losgaan met alle gasten. Fijn om dat een DJ allemaal toe te kunnen vertrouwen.Kortom: DJ BRAM een absolute aanrader als je een knalfeest wilt =)!!!!!!DJ BRAM, nogmaals heel erg bedankt! Wat was het geweldig :D!Groetjes, Hanneke en Cas
Jaycee ten WestenendJaycee ten Westenend
12:12 17 Oct 17
Wij kozen voor Dj bram omdat die erg aardig is, makkelijk in contact en ervaring heeft met verschillende soorten feesten. Wij voelde ons erg op ons gemak bij hem, en kozen ervoor om hem als Dj op onze bruiloft te laten draaien. Hij had onze openings dans nummers goed door elkaar gemixt en de hele avond heeft die goeie en feestelijke nummers gedraaid. We kregen zelfs complimenten van de organisatie van onze bruiloft dat ze het fijne en leuke muziek vonden.Zoekt u een dj voor een feestje, dan raad ik u Dj bram zeker aan!Groetjes Jeroen en Jaycee
Sh T.Sh T.
08:56 20 Jul 17
Een dj kan een feest maken en breken... Dj Bram heeft ons feest gemaakt! Zeer vriendelijke en professionele Dj! Speelt goed in op wat er op de dansvloer gebeurt! En voor de kinderen op ons feest was het helemaal onvergetelijk! Nog steeds hebben de kinderen het erover. Allemaal dj's in een dop!In 1 woord GEWELDIG! Dank je wel Bram!
John BremnerJohn Bremner
19:35 17 Mar 17
We hadden DJ Bram al eens eerder gehoord op een feestje, dit sprak ons aan. De locatie van ons feest werkt vaak samen met Bram dus dit leek ons een goed idee.De communicatie vooraf verliep prettig, Bram vroeg ons welke muziekstijlen we graag wilden horen en hoe het feest eruit moest zien. We hebben de nummers gehoord die we graag wilden horen en het feest kwam heel goed op gang. Hij speelde goed in op het publiek waardoor er flink gedanst werd. Het was best spannend omdat er zo veel verschillende mensen bij elkaar kwamen die elkaar niet kenden (ook internationaal) maar het is een fantastisch feest geworden! Bram wist de juiste nummers te kiezen waardoor iedereen helemaal uit z'n dak ging! We denken terug aan ons feest met een grote glimlach en mochten we ooit weer een feest geven zullen we DJ Bram zeker nog een keer vragen om te komen draaien!
Max OostveenMax Oostveen
14:51 21 Feb 17
Erg professionele DJ show. Voor een bruiloft hebben wij DJBram.nl ingehuurd om te komen draaien. De communicatie vooraf was perfect. De online intake en de persoonlijke benadering vonden wij erg prettig. Het feest zelf ging ontzettend snel voorbij, wat wel aangaf hoe gesmeerd het liep. De DJ speelde perfect in op de gasten en hij nam ook mee wat er in de voorbereiding besproken is. Een echte aanrader!
Maurits van VeenMaurits van Veen
11:20 23 Nov 16
DJ Bram hebben we al meerdere malen op verschillende feestjes zien draaien en elke keer wist hij in een handomdraai de zaal helemaal los te krijgen. Mede hierom hebben wij DJ Bram gevraagd om ook op ons trouwfeest te komen draaien.De communicatie voor het feest verliep heel goed. Daarnaast hebben wij een week voor het feest nog met elkaar kennisgemaakt en met een biertje de laatste details doorgelopen. Erg relaxed. Bram is ervaren, professioneel en denkt mee waar nodig. Dat vonden wij erg prettig.Het feest zelf was precies waar we van tevoren op hadden gehoopt! De hele avond heeft de dansvloer volgestaan met feestende mensen. Bram heeft met zijn goede muziekkeuzes en zijn enthousiasme, ons en onze gasten een geweldig trouwfeest bezorgd. Dat zullen wij niet snel vergeten!
Martijn PostmaMartijn Postma
13:39 14 Nov 16
Wij hebben DJBram geboekt voor het Sportgala van de Sportraad Utrecht tijdens de UITweek. Het feest was in Club Poema in Utrecht. Bram heeft in de voorbereiding meegedacht en dit tijdens het feest perfect uitgevoerd. De hele avond stond de dansvloer vol. De muziek werd juist aangepast aan het publiek en de stemming in de zaal. Top-avond gehad!
Joke HofJoke Hof
19:16 16 Jan 15
Ik kom regelmatig op de dansfeesten van Bram. Daar komen veel mensen op af. De muziek en de sfeer zijn goed en hij krijgt de mensen altijd op de dansvloer. Organiseer je en feest dan is hij een topper!
js_loader