Skip to main content

Over onze DJ show & DJ’s

Ontdek de onvergetelijke DJ-shows van DJBram.nl! Met passie voor muziek en perfectie bieden wij professionele entertainment voor elk feest of evenement.

Jouw DJ show

DJ team DJBram.nl

Hoe het allemaal begon, over DJBram.nl

Het begon allemaal op een zolderkamer, een beetje cliché maar waar. Vanaf de basisschooltijd draaide DJ Bram al op schoolfeesten en al snel werd hij gevraagd voor andere evenementen. Verjaardagen, andere scholen en examenfeesten werden een standaard weekendinvulling. Het draaien nam al snel serieuze vormen aan en er waren meerdere feesten per maand.

Er ontstond ruimte om een indrukwekkende show te ontwerpen waarin alles tot in perfectie geregeld is. Door zijn passie voor muziek en het draaien met de show, werd Bram steeds vaker gevraagd. De verschuiving van school- en examenfeesten naar bedrijfsfeesten, bruiloften en jubilea was een feit.

Vandaag de dag werkt DJBram.nl met een team van meerdere ervaren DJ’s, waarbij kwaliteit en professionaliteit altijd voorop staat. We draaien met ons kleine team meerdere boekingen per week, waardoor we altijd een professionele en memorabele show kunnen leveren.

Jouw geslaagde feest = onze missie.

Bij DJBram.nl is onze missie om met onze allround DJ’s, artiesten en apparatuur zowel betaalbare als exclusieve muziek- en technische oplossingen te bieden. We streven ernaar om bij te dragen aan onvergetelijke feesten en evenementen. Met onze kennis, keuzemogelijkheden, kwaliteit, flexibiliteit en garanties zorgen we voor een zorgeloze ervaring voor zowel privé- als zakelijke feesten en evenementen. Ongeacht de stijl, het thema, de locatie of het budget, bieden wij een op maat gemaakte oplossing. Ga je voor ervaring en zekerheid? Boek een DJ bij DJBram.nl.

Waar wij voor staan.

Ons team staat klaar om de perfecte DJ te matchen met jouw feest of evenement. Met uitsluitend ervaren en professionele DJ’s zorgen wij ervoor dat jouw feest of evenement een groot succes wordt. Onze party planner zorgen voor een vlotte communicatie, zodat al jouw wensen worden overlegd. Heb je vragen of wil je een DJ boeken? Neem gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf een DJ uitkiezen?

Ja, mits de DJ beschikbaar is! Als je een DJ van DJBram.nl gezien hebt op een ander feest dan kunnen wij overleggen of deze DJ beschikbaar is. Als je geen specifieke DJ op het oog hebt, wat geen probleem is, dan zorgen wij dat de juiste DJ gematcht wordt aan jouw wensen. Wil je weten of wij beschikbaar zijn?  Vraag direct een offerte aan.

Draait de DJ verzoekjes?

Ja, bij DJBram.nl draaien onze DJ’s verzoekjes. We begrijpen dat het belangrijk is om de muziek af te stemmen op de voorkeuren van het publiek. Onze DJ’s zijn zeer flexibel en staan open voor verzoeknummers. Ze zullen hun best doen om zoveel mogelijk verzoekjes in hun set te verwerken, passend bij de sfeer en het moment van het evenement. Uiteraard kunnen er altijd uitzonderingen zijn, zoals specifieke afspraken met betrekking tot de muziekstijl of wanneer een verzoeknummer niet geschikt is voor de gelegenheid.

Is er persoonlijk contact met onze DJ?

Dit kan! Het ligt eraan of je/jullie dit wensen. Er wordt voor elk feest een intake gedaan, dit start met een online intake formulier, waarop je/jullie alle wensen en verwachtingen kunnen uitten. Alle overige vragen kunnen worden overlegd met de party planner. Er kan vervolgens ook een afspraak (normaliter een videocall of belafspraak) worden ingepland met jullie DJ.

DJ voor 1 vaste prijs, inclusief wat?

 • Huur licht en geluid
 • Backup DJ
 • Afstemming met feestlocatie
 • Reis- en parkeerkosten
 • Persoonlijke intake
 • Muzikale voorbereiding
 • Op- en afbouw apparatuur
 • Veilig boeken
 • Btw
 • Non-stop draaien

Hoe werkt het boeken van de DJ?

 1. Bij DJBram.nl kun je eenvoudig een voorstel aanvragen via ons offerteformulier.
 2. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk een optie op jouw datum plaatsen en de offerte toesturen, deze is specifiek voor de aangevraagde datum, jouw gewenste tijden en plaats.
 3. De offerte kan simpel geaccepteerd worden, waarna jouw datum gereserveerd is.
 4. Er volgt een online intake, een uitgebreid formulier waarop je alle wensen en verwachtingen (binnen de kaders van de offerte) kunt overleggen aan jullie DJ. Vervolgens kan er een afspraak met de DJ ingepland worden als je dit wenst.
 5. Tijd voor feest! De DJ is ruim op tijd aanwezig, om – als het een DJ show met apparatuur betreft – de apparatuur op te bouwen. De DJ zorgt in alle gevallen dat het feest op de afgesproken tijd begint. Tijdens de avond kan er altijd met de DJ overlegd worden, we proberen flexibel te zijn.
 6. Einde van het feest, jammer! Wij ruimen onze apparatuur op, dit lukt gemiddeld binnen 1 uur.
 7.  De factuur volgt achteraf, ook ontvangen wij graag een review.

Organiseren jullie ook demo-avonden?

Bij DJBram.nl organiseren wij geen demo-avonden. Hoewel een demo-avond je een indruk kan geven van onze sfeervolle apparatuur, geeft het geen beeld van hoe wij draaien op jouw specifieke feest. Elk feest is uniek en jouw wensen zijn anders dan die van andere klanten.

Wij geloven dat door goed naar jou als klant te luisteren, we van elke gelegenheid een swingend feest kunnen maken. We passen ons aan aan de sfeer van het moment, stemmen onze muziek af op jouw voorkeuren en regelen alles zoals jij dat wilt. Dit kunnen we moeilijk laten zien tijdens een demo-avond, daarom hebben we er bewust voor gekozen om deze optie niet aan te bieden.

Wil je toch een indruk krijgen van hoe wij draaien? Bekijk dan onze video’s op Youtube!

Daarnaast geven de reacties van onze klanten een goed beeld van hoe wij werken. In de afgelopen jaren hebben meer dan 500 mensen hun mening gegeven over DJBram.nl. Bekijk de klantervaringen om een beter idee te krijgen van onze dienstverlening.

muzikale muziekwensen djbram

Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Onze DJ’s halen het dak eraf!

Onze DJ’s halen het dak eraf!

Onze DJ’s halen het dak eraf!

Onze DJ’s halen het dak eraf!

Onze DJ’s halen het dak eraf!

DJBram.nl
4.8
Gebaseerd op 31 beoordelingen
powered by Google
Sabine LarsSabine Lars
11:54 08 Sep 22
DJ Bram heeft de muziek op ons bruiloftfeest verzorgd. DJ Julian was onze DJ. Top ervaring! vanaf het begin heldere communicatie en snelle reactie - ook de communicatie met DJ Julian verliep professioneel, en niets was te ingewikkeld. Wij hebben ook een photobooth gehuurd en dit ging ook top. Het feest was dankzij deze goede DJ erg geslaagd, goede mix van stijlen waardoor iedereen lekker aan het dansen was!
Bram van VeldhuisenBram van Veldhuisen
14:52 01 Aug 22
We hebben DJBram.nl ingehuurd voor een feest. Voorafgaand hebben we diverse malen contact gehad om alles voor te bereiden.De avond zelf was te gek, de DJ heeft het top gedaan en ik ben heel blij met deze onvergetelijke dag!
Kaylee van DamKaylee van Dam
10:15 27 Jul 22
DJBram.nl hebben wij geboekt voor een trouwfeest, als ceremoniemeester had ik de verantwoordelijkheid om alles te regelen. Het was heel prettig om alles te organiseren en regelen met deze partij, communicatief snel en accuraat.
Ik heb DJ Bram ingehuurd voor mijn verjaardag en alles was top geregeld. De muziek was perfect en het dak ging eraf. Er werd goed ingespeeld op het publiek en mijn wensen. Het contact vooraf verliep prettig. Al met al een perfect feest!
Catherine WillemseCatherine Willemse
14:13 08 Jul 22
We hebben een fantastische avond gehad. Van begin tot eind heeft de dansvloer vol gestaan, en achteraf hebben we alleen maar gehoord hoe goed de DJ was. De communicatie met djbram.nl verliep soepel, alles was vooraf goed geregeld. Tijdens dé dag verliep alles ook zoals besproken. Wij zijn ontzettend blij met onze keuze!
Floor van den BogaartFloor van den Bogaart
08:37 30 Sep 19
Dj Bram heeft op ons huwelijksfeest gedraaid. Alleen maar alle lof! Goed gedraaid, het was echt direct een te gek feest. Reageert ook relaxed als er iemand per ongeluk tegen zijn dj booth aan botst. Aanrader!!!!!
Sofie CroonenbergSofie Croonenberg
14:14 20 Jun 19
Toen ik Bram vroeg naar de mogelijkheden van DJBram voor mijn verjaardag was hij meteen enthousiast, superleuk!. Hij is erg gemotiveerd om van elk feest en evenement iets tofs te maken dus zeker aan te raden!!
Annet de RuiterAnnet de Ruiter
18:09 12 Mar 19
Wat een fantastische bruiloft hebben wij gehad door DJ Bram!!! Van begin tot eind heerlijke nummertjes waar iedereen helemaal op los ging. Het feest was AAN. Daardoor hebben we niet alleen de dag, maar ook de avond van ons leven gehad. Zelfs de trouwsceptici hebben we kunnen overtuigen dat bruiloften verre van saai hoeven te zijn. 😉 Het dak ging er compleet af. Ook de fotozuil was een groot succes. Dankjewel Bram!!!
Judy VeldhuisenJudy Veldhuisen
10:32 17 Dec 18
Wij hebben DJBram.nl ingehuurd voor het trouwfeest van een vriendin. De communicatie verliep heel fijn en we hadden direct contact met de DJ die kwam draaien. Het toffe is dat de voorbereiding uiteindelijk tot uiting kwam tijdens het feest. Er is de hele avond gedanst en iedereen vond het geweldig, dit hebben we achteraf nog vaak gehoord. Zoek je een professionele DJ show die voor gemend publiek kan draaien? Ga dan voor DJBram.nl!
Wij hadden de eer om als eerste bruidspaar een feest te geven waarin niet alleen wij, maar ook de Stempaal van DJ Bram letterlijk centraal stond. Hiermee konden onze gasten zelf stemmen voor welk muziekgenre de komende 15 minuten gedraaid zou worden. Een superleuke manier die niet alleen zorgde voor veel variatie in de muziek, maar ook voor interactie tussen de gasten. Supergezellig dus! Daarom niets minder dan 5 sterren voor (de organisatie door) DJ Bram en (het draaien door) DJ Casper!
Tanja Van HaarenTanja Van Haaren
04:57 05 Sep 18
Muziekkeuze van DJ Bram: 9Inspelen op sfeer: 9Service en klantvriendelijkheid van DJ Bram: 9Service en communicatie voorafgaand aan het feest: 9Wij hebben voor DJ Bram.nl gekozen omdat we op zoek waren naar een dj om onze avond muzikaal te omlijsten.Wij hadden een walking-dinner/diner dansant waarbij we het eerste uur wat achtergrond muziek wilde om daarna met de voetjes van de vloer te gaan.DJ Des heeft de sfeer op de avond perfect aangevoeld. We hadden voor het feest nog wat "zorgen" gezien zijn jonge leeftijd, maar dat was geheel onterecht!De hele avond heeft de dansvloer vol gestaan en dat was geen makkelijke opgave met een publiek in de leeftijd van 15 tot 65 jaar. Iedereen is aan bod gekomen.DJ Des heeft er mede voor gezorgd dat wij een meer dan geweldige avond hebben gehad. HET WAS TOP!!!
caspar Smitscaspar Smits
13:19 31 Dec 17
We kozen voor DJ BRAM, omdat zijn website/ Facebookpagina/ reviews/ blogs en dergelijke ons erg aanspraken. Dus puur op gevoel.En dat gevoel bleek meer dan te kloppen! De communicatie verliep prettig, er was veel mogelijk. We zijn zeer blij dat we voor DJ BRAM gekozen hebben. Hij heeft onze bruiloft tot een knalfeest weten te maken!Hij wist goed in te spelen op de sfeer en kreeg het voor elkaar om de dansvloer de hele avond vol te hebben, iedereen ging echt uit hun dak!Onze gasten waren ook ontzettend enthousiast:'als ik ooit trouw, dan wil ik dezelfde dj op mijn feest!', 'zo'n gave bruiloft heb ik nog nooit meegemaakt!', wow, wat een goede DJ, die voelt de sfeer echt goed aan!', 'wat een feest!'De opbouw van de nummers was erg goed, we begonnen met onze openingsdans en daarna wist hij meteen pakkende nummers te draaien. Wat de rest van de avond ook lekker zo doorging. De avond sloot hij op een mooie manier af, hij zorgde ervoor dat wij nog even in het middelpunt stonden en daarna nog even losgaan met alle gasten. Fijn om dat een DJ allemaal toe te kunnen vertrouwen.Kortom: DJ BRAM een absolute aanrader als je een knalfeest wilt =)!!!!!!DJ BRAM, nogmaals heel erg bedankt! Wat was het geweldig :D!Groetjes, Hanneke en Cas
Jaycee ten WestenendJaycee ten Westenend
12:12 17 Oct 17
Wij kozen voor Dj bram omdat die erg aardig is, makkelijk in contact en ervaring heeft met verschillende soorten feesten. Wij voelde ons erg op ons gemak bij hem, en kozen ervoor om hem als Dj op onze bruiloft te laten draaien. Hij had onze openings dans nummers goed door elkaar gemixt en de hele avond heeft die goeie en feestelijke nummers gedraaid. We kregen zelfs complimenten van de organisatie van onze bruiloft dat ze het fijne en leuke muziek vonden.Zoekt u een dj voor een feestje, dan raad ik u Dj bram zeker aan!Groetjes Jeroen en Jaycee
Sh T.Sh T.
08:56 20 Jul 17
Een dj kan een feest maken en breken... Dj Bram heeft ons feest gemaakt! Zeer vriendelijke en professionele Dj! Speelt goed in op wat er op de dansvloer gebeurt! En voor de kinderen op ons feest was het helemaal onvergetelijk! Nog steeds hebben de kinderen het erover. Allemaal dj's in een dop!In 1 woord GEWELDIG! Dank je wel Bram!
John BremnerJohn Bremner
19:35 17 Mar 17
We hadden DJ Bram al eens eerder gehoord op een feestje, dit sprak ons aan. De locatie van ons feest werkt vaak samen met Bram dus dit leek ons een goed idee.De communicatie vooraf verliep prettig, Bram vroeg ons welke muziekstijlen we graag wilden horen en hoe het feest eruit moest zien. We hebben de nummers gehoord die we graag wilden horen en het feest kwam heel goed op gang. Hij speelde goed in op het publiek waardoor er flink gedanst werd. Het was best spannend omdat er zo veel verschillende mensen bij elkaar kwamen die elkaar niet kenden (ook internationaal) maar het is een fantastisch feest geworden! Bram wist de juiste nummers te kiezen waardoor iedereen helemaal uit z'n dak ging! We denken terug aan ons feest met een grote glimlach en mochten we ooit weer een feest geven zullen we DJ Bram zeker nog een keer vragen om te komen draaien!
Max OostveenMax Oostveen
14:51 21 Feb 17
Erg professionele DJ show. Voor een bruiloft hebben wij DJBram.nl ingehuurd om te komen draaien. De communicatie vooraf was perfect. De online intake en de persoonlijke benadering vonden wij erg prettig. Het feest zelf ging ontzettend snel voorbij, wat wel aangaf hoe gesmeerd het liep. De DJ speelde perfect in op de gasten en hij nam ook mee wat er in de voorbereiding besproken is. Een echte aanrader!
Maurits van VeenMaurits van Veen
11:20 23 Nov 16
DJ Bram hebben we al meerdere malen op verschillende feestjes zien draaien en elke keer wist hij in een handomdraai de zaal helemaal los te krijgen. Mede hierom hebben wij DJ Bram gevraagd om ook op ons trouwfeest te komen draaien.De communicatie voor het feest verliep heel goed. Daarnaast hebben wij een week voor het feest nog met elkaar kennisgemaakt en met een biertje de laatste details doorgelopen. Erg relaxed. Bram is ervaren, professioneel en denkt mee waar nodig. Dat vonden wij erg prettig.Het feest zelf was precies waar we van tevoren op hadden gehoopt! De hele avond heeft de dansvloer volgestaan met feestende mensen. Bram heeft met zijn goede muziekkeuzes en zijn enthousiasme, ons en onze gasten een geweldig trouwfeest bezorgd. Dat zullen wij niet snel vergeten!
Martijn PostmaMartijn Postma
13:39 14 Nov 16
Wij hebben DJBram geboekt voor het Sportgala van de Sportraad Utrecht tijdens de UITweek. Het feest was in Club Poema in Utrecht. Bram heeft in de voorbereiding meegedacht en dit tijdens het feest perfect uitgevoerd. De hele avond stond de dansvloer vol. De muziek werd juist aangepast aan het publiek en de stemming in de zaal. Top-avond gehad!
Joke HofJoke Hof
19:16 16 Jan 15
Ik kom regelmatig op de dansfeesten van Bram. Daar komen veel mensen op af. De muziek en de sfeer zijn goed en hij krijgt de mensen altijd op de dansvloer. Organiseer je en feest dan is hij een topper!
js_loader