Skip to main content

DJ huren voor je feest in Utrecht!

Wil je een DJ huren voor je feest? Dan ben je aan het juiste adres. Wij bieden complete DJ shows voor alle soorten feesten. Bij ons kun je een DJ inhuren met of zonder apparatuur (show). De DJ is allround en kan op elk feest optreden. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, wij regelen alles voor je. Een DJ huren was nog nooit zo gemakkelijk!

Professionele DJ inhuren

Voor je feest in Utrecht zoek je een professionele DJ. Wij werken met een klein DJ team van 5 DJ’s. Alle vijf draaien we allround, dus alle genres. Uiteraard hebben we allen een voorkeur, na je aanvraag kijken we welke DJ het beste bij jouw aanvraag past. Bij ons krijg je altijd een DJ die precies weet in te spelen op de bezoekers van je feest. Tevens hebben we minimaal 10 jaar ervaring met het draaien op soortgelijke feesten.

Intake met de DJ in Utrecht

Wij hebben een kantoor in Utrecht, aan de Europalaan 500. Hier kunnen we elkaar ontmoeten om het feest tot in de puntjes door te spreken. Tevens hebben we veel tips voor het goed organiseren van je feest. Met de DJ neem je alle wensen en verwachtingen door.

DJ inhuren met exta opties

Alle prijzen die wij offreren zijn all-in prijzen, bij ons geen verrassingen achteraf. Wellicht wil je niet alleen een DJ inhuren, maar ben je ook op zoek naar extra’s. Wij bieden tal van extra’s aan, zoals:

Ervaringen DJ huren

Wij draaien ruim 10 jaar op de meest uiteenlopende evenementen en feesten. Hierdoor hebben wij de ervaring om met zekerheid te kunnen zeggen dat jouw feest gaat slagen. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je het inhuren van een DJ.

DJ huren Utrecht

Locaties in Utrecht

Boerderij “Mereveld”

Mereveldseweg 9 3585 LH Utrecht www.mereveld.nl

Partycentrum “Het Vechthuis”

Jagerskade 13 – 15 3552 TL Utrecht www.vechthuis.nl

Stadskasteel “Oudaen”

Oudegracht 99 3511 AE Utrecht www.oudaen.nl

Restaurant “Het oude Tolhuys”

Rhijnauwen 13-15 3584 AD Utrecht www.hetoudetolhuys.nl

Brasserie & Restaurant “De Rechtbank”

Korte Nieuwstraat 14 3512 NM Utrecht www.de-rechtbank.nl

22_S

Grand Cafe Maria (nu Jozef)

Mariaplaats 50 3511 LM Utrecht Jozef Eten & Drinken