Skip to main content

DJ huren in Zwolle?

Geef jij een feest rondom Zwolle en ben je opzoek naar een Allround DJ? DjBram.nl heeft de leukste Dj’s voor jouw feest. Wij zorgen voor een hele DJ show, inclusief apparatuur dus. Onze Dj’s werken door heel Nederland en hebben regelmatig shows in Zwolle. Bekijk onze impressie pagina voor meer info.

Zelf een DJ inhuren in Zwolle

Ons team bestaat uit 4 Dj’s met ieder zijn eigen kwaliteiten. Samen met jou kijken we welke Dj het best bij jou en je feest in Zwolle past. Mocht de Dj ziek worden of iets gebeuren waardoor de afgesproken Dj niet kan, regelen wij ten alle tijden vervanging en overleggen dit op tijd van te voren. Zo hoef jij je niet druk te maken over geen Dj meer op je feest en is er altijd muziek!

Intake met de DJ

Jouw feest in Zwolle moet natuurlijk wel jóuw feest worden. Daarom spreken we voorafgaand aan het feest in Zwolle over het verloop van de avond, je muziekwensen en verdere bijzonderheden of informatie.

In ons online-intake formulier vul je de gegevens in en de basis wensen. Hierna kan er face-to-face of telefonisch contact over verder gesproken worden. Er mag niks ontbreken in Zwolle dus wij zullen actief mee denken in het vormgeven van jouw feest.

DJ huren in Zwolle met extra opties

Alle prijzen die wij offreren zijn all-in prijzen, bij ons geen verrassingen achteraf. Wellicht wil je niet alleen een DJ inhuren, maar ben je ook op zoek naar extra’s. Wij bieden tal van extra’s aan, zoals:

Ervaringen DJ huren in o.a Zwolle

Wij draaien ruim 10 jaar op de meest uiteenlopende evenementen en feesten. Hierdoor hebben wij de ervaring om met zekerheid te kunnen zeggen dat jouw feest gaat slagen. Check hier wat onze klanten al zeiden.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en stellen aansluitend geheel vrijblijvend een offerte op voor je het inhuren van een DJ.

zwolle-djbram-dj-huren-feest

In Zwolle zijn mooie feestlocaties te vinden. Hieronder een selectie van leuke feestlocaties: